Εδώ και χρόνια είτε μέσα από το χώρο της δουλειάς μου (AZALEA SPA), με τις πελάτισσες μας, είτε από την προσωπική μου ζωή..όταν συζητάμε, για μικρά μυστικά και tips που κάνω στην καθημερινότητά μου, ακούω να μου λέτε.. "Μπορείς να μου το γράψεις  κάπου βρε Έλενα, να μην το ξεχάσω΄".. ε, λοιπόν αυτή η φράση, με οδήγησε σε αυτή την απόφαση!Να δημιουργήσω το δικό μου μπλοκ-blog σημειώσεων για να σας γράφω τα μικρά μου, αλλά τόσο αληθινά μυστικά μου.

Θα με ρωτάτε ότι θέλετε, απορίες, ερωτήσεις..(αρκεί να μπορώ να σας τις απαντήσω! Για τα αστέρια και τον πλανήτη Άρη..ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ, ΔΕΝ ΟΜΙΛΩ xaxa)

Μπορεί να μην είναι ο χαρακτήρας μου, τόσο ανοιχτός, ώστε να μπορώ να σας εκφράζω όλες μου τις σκέψεις, αλλά υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να σας βοηθήσω και να βοηθηθώ και εγώ από εσάς!

Και επειδή είμαι τόσο ενθουσιασμένη..με το νέο μου εγχείρημα, θα χαρίσω σε δύο τυχερές, που έτυχε να με "διαβάσουν "από 1 συνεδρία Laser Alexandrite Candela Pro TM 755nm. (Κάντε Like, Share και Tag 3 φίλες, -ους σας. Η κλήρωση θα γίνει μετά από κλήρωση μέσα από τον προσωπικό μου λογαριασμό του Instagram (elena_fragiskaki) και από το facebook Elena Fragiskaki)  Έχω τόσα να σας πω και να σας γράψω για αυτό το μηχάνημα! ..Είναι η νέα μου εμμονή και είμαι σίγουρη ότι θα γίνει και η δική σας!

Προς το παρών σας φιλώ γλυκά!..

Ενημέρωση για τον Covid-19

Τα Azalea Spa σας υποδέχονται με νέες εξειδικευμένες υπηρεσίες, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής για τη προστασία όλων μας.