Το πόσο χαρούμενη είμαι που μπορώ επιτέλους, να σας γράφω τα μικρά tips της καθημερινότητάς μου..δεν λέγεται!!!!! Αυτή τη φορά θα σας αποκαλύψω 2 detox ροφήματα, που θα σας απαλλάξουν από περιττά κιλά, κατακρατήσεις και φυσικά θα τονώσουν τον οργανισμό σας! (Τα συγκεκριμένα τα προτείνουμε και σε πελάτισσες μας, στα AZALEA SPΑ όταν έχουν στο πρόγραμμά τους Κρυολιπόλυση).
Πάρτε στυλό και μολύβι..ή μάλλον ξεκινήστε την "εκτέλεση" των πανεύκολων συνταγών που σας προτείνω!χαχα!
Πρώτο και "καλύτερο" για'μένα! Χυμός με πορτοκάλι, γκρέιπφρουτ και λεμόνι.
Στύψτε αρχικά τα πορτοκάλια σας, το γκρέιπφρουτ σας,(στυφή,πικρή γεύση) και μισό λεμόνι! Το γκρέιπφρουτ περιορίζει το σωματικό λίπος και προκαλεί κορεσμό, σε βοηθά να αποφύγεις τα τσιμπολογήματα κατά την διάρκεια της ημέρας. Δοκιμάστε το! Είναι δροσερό και super ρόφημα, που θα σας γεμίσει ενέργεια!
Χυμός λεμονιού με τζίντζερ!
Μην ξίνιζετε! Είναι ότι πιο δροσερό και ότι πιο καλό για τον οργανισμό μας! Στύψτε λεμονάκια και πολτοποιείστε το τζίντζερ σας(μικρή ποσότητα, διότι ως γνωστόν έχει πολύ ιδιαίτερη γεύση,πικρή θα έλεγα, αλλά μαγική μυρωδιά που θυμίζει καθαριότητα) Μετά αραιώνετε με νερό και αν θέλετε σπάτε και λίγο πάγο(προαιρετικά)

Ενημέρωση για τον Covid-19

Τα Azalea Spa σας υποδέχονται με νέες εξειδικευμένες υπηρεσίες, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής για τη προστασία όλων μας.

Βάση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που αφορά στους «κανόνες τήρησης αποστάσεων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των κέντρων αισθητικής, προς περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού COVID-19», προβλέπεται υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και παραμονή σας στο χώρο μας.

Ευχαριστούμε