Χρόοοονια πολλά σε όλους εμάς που γιορτάζουμε!Να μας χαίρεστε!χαχα! Τόσο μεγάλη γιορτή η σημερινή!! (Είναι μία από τις σημαντικότερες του χριστιανισμού, αυτή του Αγίου Κωνσταντίνου (υιός) και της Αγίας Ελένης (μητέρας). Κάθε χρόνο τέτοια μέρα όπως και να είναι η διάθεση μου, πάντα θα με βρει χαρούμενη..κάτι συμβαίνει τόσο μαγικά και αλλάζουν όλα στο παρά 5'.Στην κυριολεξία! Ότι και αν συμβαίνει γύρω μου..21 Μαΐου γίνομαι άλλος άνθρωπος!

 

Εύχομαι σε όσους γιορτάζετε να περάσετε πολύ όμορφα, δίπλα σε αγαπημένα σας πρόσωπα! Ότι βασανίζει το μυαλουδάκι σας, αφήστε το στην άκρη..και χαρείτε την μέρα σας!

 

Έτσι ακριβώς θα κάνω και εγώ!Η μέρα μου ξεκίνησε, από τα Azalea Spa της Γλυφάδας,όπου με το "Καλημέρα" μου ευχήθηκαν τα κορίτσια μου..!(αγκαλιές,φιλιά). Όσο, για τα υπόλοιπα κορίτσια μου; Από τα Azalea Spa της Καλαμάτας και της Τρίπολης; Μου ευχήθηκαν τηλεφωνικά και τις ευχαριστώ, όλες μας όλες!!

Τώρα όμως ..ήρθε η ώρα, να ευχαριστήσω και εσάς με ένα τρόπο και πιο συγκεκριμένα όσους γιορτάζουν (συγγνώμη για την διάκριση, αλλά τις υπόλοιπες μέρες δίνουμε δώρα σε όλους, ανεξαρτήτου ονόματος) ! Σκέφτηκα λοιπόν, να χαρίσουμε σε 2 τυχερές, -ους, που θα κάνουν Like και tag 3 φίλες, -ους τους και Follow elena_fragiskaki , μια ΣΟΚΟΛΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, έτσι για να σας "γλυκάνουμε" λόγω ημέρας! Ο διαγωνισμός θα λήξει 31/05.

Λίγα λόγια για την σοκολατοθεραπεία:Πρόκειται για μια θεραπεία SPA όπου επενδύει στην ολική απορρόφηση ευεξίας. Προσφέρει σωματική και συναισθηματική ευεξία. Αντιμετωπίζει το στρες, την κακή διάθεση και το ξηρό δέρμα. Εκκρίνει ενδορφίνες, διεγείρει την παραγωγή σεροτονίνης, ενυδατώνει και θρέφει.Η θεραπεία περιέχει απολέπιση, μασάζ προσώπου - σώματος και μάσκα με σοκολάτα.Διάρκεια συνεδρίας: 90 λεπτά

Ενημέρωση για τον Covid-19

Τα Azalea Spa σας υποδέχονται με νέες εξειδικευμένες υπηρεσίες, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής για τη προστασία όλων μας.

Βάση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που αφορά στους «κανόνες τήρησης αποστάσεων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των κέντρων αισθητικής, προς περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού COVID-19», προβλέπεται υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και παραμονή σας στο χώρο μας.

Ευχαριστούμε