Η Καραντίνα είναι δύσκολη για όλους μας.Όπου και αν μένεις,όσα χρήματα και αν βγάζεις.Χωρίς εξαιρέσεις!!

Στο πρώτο lockdown, πρωτόγνωρο για όλους μας, ξεκουραστήκαμε, περπατήσαμε (όσο δεν έχουμε ξαναπερπατήσει), γυμναστήκαμε,μαγειρέψαμε,διαβάσαμε..τώρα καλούμαστε να τα επαναλάβουμε όλα από την αρχή;!

2c3e5df6 cbbe 42c1 b9cb 3509a06abab9

•Αρχικά, προτείνω να μην αφήσουμε στην άκρη, ούτε μέρα την φροντίδα της επιδερμίδας μας και φυσικά του σώματος μας.Προσέχουμε για να έχουμε!!

•Συμμετέχουμε στα super GIVEAWAY των Azalea Spa.Που αφορούν όλα τα καταστήματα!ΓΛΥΦΑΔΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΤΡΙΠΟΛΗ.Και που ξέρετε;!Ίσως σταθείτε τυχερή καθώς τέτοια δώρα δεν δίνονται κάθε μέρα..Να τα λέμε και αυτά!χαχα και μην ξεχνάτε,με την συμμετοχή σας, περνάει και η ώρα σας ευχάριστα!!

414bd023 d948 4c1f a84f 4393f3bb5c8e

•Δεν χάνουμε τις διαπροσωπικές μας σχέσεις!!SOS!Κρατάμε επαφή με τα αγαπημένα μας πρόσωπα!Απαγορεύεται η άμεση επαφή ....όχι, η έμμεση.Facetime και πάλι FaceTime!

•Μπαίνουμε και πάλι στην κουζίνα!!Φοράμε τις ποδιές μας και πειραματιζόμαστε!Ανακαλύψτε νέες συνταγές και χαρίστε στον ουρανίσκο σας τις πιο ξεχωριστές γεύσεις!!Προσοχή στα λιπαρά!

Ακολουθήστε τα μικρά tips που σας προτείνω!Μαζί με εσάς τα ακολουθώ και εγώ!Περιμένω εντυπώσεις!Ελπίζω να βοηθήσω!!!

Σας φιλώ γλυκά 

Έλενα Φραγκισκάκη

Ενημέρωση για τον Covid-19

Τα Azalea Spa σας υποδέχονται με νέες εξειδικευμένες υπηρεσίες, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής για τη προστασία όλων μας.

Βάση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που αφορά στους «κανόνες τήρησης αποστάσεων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των κέντρων αισθητικής, προς περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού COVID-19», προβλέπεται υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και παραμονή σας στο χώρο μας.

Ευχαριστούμε