Διανύουμε τη δεύτερη εβδομάδα καραντίνας και άρχισαν οι γκρίνιες τύπου "Παχύναμε..ξεφύγαμε..τι θα κάνουμε" λοιπόν,λοιπόν ..αρχικά θα πρότεινα ψυχραιμία!!

Σκοπός μας, αυτή τη στιγμή είναι να είμαστε ασφαλής και υγιής, τηρώντας αποστάσεις και προστατεύοντας τα ευπαθή άτομα των οικογενειών μας.

Έπειτα,έρχεται και η εξωτερική μας υγεία που αφορά τις σωματικές μας αναλογίες.Υπάρχουν αυτοί που βλέπουν ως μια καλή ευκαιρία την καραντίνα για να μπουν σε πρόγραμμα καλής ζωής με τη γυμναστική και τη διατροφή σε απόλυτη αρμονία και υπάρχουν και αυτοί που αφήνονται,τρώνε δίχως αύριο και έχουν ως μόνη τους ασχολία το φαγητό.Εγώ σίγουρα δεν θα σας πω πιο είναι το σωστό και πιο το λάθος ξέρετε καλά και από μόνοι σας την σωστή διαδρομή. Ένα κλικ είναι όλα!

Το μόνο που μπορώ να κάνω για εσάς, είναι να σας χαρίσω ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αδυνατίσματος που σίγουρα θα σας καταπλήξει με τα αποτελέσματα!!Και να ξέρετε ότι αυτό το GIVEAWAY, το διεκδικήσατε μόνοι σας!Οι ερωτήσεις σας και η μεγάλη ζήτηση του συγκεκριμένου προγράμματος έκανε εμένα και την Super ομάδα των Azalea Spa να σας προσφέρουμε αυτό το δώρο!!

Μια τυχερή θα κερδίσει ένα ολοκληρωμένο πακέτο θεραπειών σώματος εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

·8 θεραπείες LPG Endermologie

·2 θεραπείες Κρυολιπόλυσης

·8 θεραπείες λεμφικού μασάζ 

Η διαδικασία είναι απλή:
like στη σελίδα μας και κάντε tag 2 φίλες σας.

Ο διαγωνισμός διαρκεί μέχρι την Κυριακή 22/11 και οι νικητές θα ενημερωθούν στη σελίδα μας και με προσωπικό μήνυμα.
ΥΓ: Το πακέτο αποτελείται από ένα συνδυασμό θεραπειών για σίγουρη επιτυχία! 8 θεραπείες LPG Endermologie, 2 θεραπείες Κρυολιπόλυσης, 8 θεραπείες λεμφικού μασάζ
ΥΓ2: Η τυχερή θα αναδειχθεί με κλήρωση την Κυριακή 22/11 και το δώρο θα «εξαργυρωθεί» μόλις επιτραπεί η λειτουργία μας ξανά.
ΥΓ3: Ο διαγωνισμός τρέχει στο Instagram και στο Facebook

Σας εύχομαι καλή επιτυχία!!!!

Με αγάπη, 

Έλενα Φραγκισκάκη 

Ενημέρωση για τον Covid-19

Τα Azalea Spa σας υποδέχονται με νέες εξειδικευμένες υπηρεσίες, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής για τη προστασία όλων μας.

Βάση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που αφορά στους «κανόνες τήρησης αποστάσεων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των κέντρων αισθητικής, προς περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού COVID-19», προβλέπεται υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και παραμονή σας στο χώρο μας.

Ευχαριστούμε