Δεν ξέρω αν αγαπάτε τα Χριστούγεννα όσο εγώ..!Είμαι από αυτούς που αν δεν υπήρχε αυτή η γιορτή, θα έπρεπε να την επινοήσουμε! Και μην βιαστείτε να μου πείτε ότι αυτό συμβαίνει επειδη ίσως δεν δουλεύω κλπ ,εκείνη την ημέρα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο!Στα AZALEA SPA, τρεεεέχουμε όλη μέρα, για να σας εξυπηρετήσουμε και να είστε λαμπερές στο ρεβεγιόν(περασμένα,ξεχασμένα όχι!) Επιστρέφω, λοιπόν στα Χριστούγεννα μου!!Έρχονται στην κατάλληλη στιγμή για να μας αποσπάσουν από την καθημερινές μας έννοιες και να μας ταξιδέψουν σ’ ένα μαγικό σκηνικό, που έχουμε εξίσου ανάγκη με τα παιδιά μας. Ωστόσο, τα φετινά σίγουρα θα είναι διαφορετικά αλλά είναι στο χέρι μας να τα κάνουμε αξέχαστα!Πώς γίνεται να νιώσουμε αυτή τη μαγεία ακόμα και και κλεισμένοι μέσα στο σπίτι;

Αρχικά, αν έχουμε μικρά παιδιά οφείλουμε να δώσουμε ένα ευχάριστο κλίμα στο σπιτικό μας, τόσο για εκείνα όσο και για εμάς!Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο μικρό-μεγάλο είναι ικανό να μας ταξιδεψει έστω και φευγαλέα στην μαγεία των εορτών!!

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ανακοινώσεις της πολιτείας το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν θα αποτελείται από 9 άτομα συνολικά.Σκεφτείτε τα πιο αγαπημένα σας πρόσωπα και καλέστε τους στο σπίτι σας.Θα μαγειρέψετε,θα ανταλλάξετε δώρα,θα φορέσετε τα καλά σας ρούχα,θα βάλετε την ωραία σας μουσική,θα χορέψετε,θα πιείτε κρασί και θα ευχηθείτε τα επόμενα Χριστούγεννα να είναι όπως παλιά..!Όσο,για τους φίλους που δεν "χώραγαν" στο φετινό τραπέζι μια βιντεοκληση θα τους φέρει πιο κοντά σας!!

Μια ωραία πρόταση και ξεχωριστή θα έλεγα,για αυτή την ημέρα, είναι αυτή του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου μας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε διαδικτυακά στις 18:00μ.μ. την παράσταση: «Ο Σέρλοκ Χόλμς και ο κλέφτης των Χριστουγέννων»μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους που θα σας βάλει να σκεφτείτε πολύ, αλλά και να γελάσετε ακόμη περισσότερο. Περισσότερες πληροφορίες εδώStauros Niarxos Christmas Time

Τώρα θα πάμε μαζί ένα ταξίδι!Ναι,ναι..!!Αφού δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε λόγω COVID, θα έχετε την ευκαιρία ανήμερα των Χριστουγέννων, να πάτε μια βόλτα μέσα από την οθόνα σας, στην μαγική και στολισμένη Βιέννη!!!Επισκεφθείτε την σελίδα στο Facebook: A virtual tour a Vienna και θα σας περιμένει μια online ξενάγηση, στην πιο χριστουγεννιάτικη πόλη που σίγουρα θα σας κάνει να χαμογελάσετε!!

Τέλος, ήθρε η ώρα για Christmas Cinema ή καλύτερα θα έλεγα Netflix Time!Σας προτείνω για δείτε είτε μόνοι σας είτε με οικογένεια τις παρακάτω ταινίες:

1.Τα χρονικά των Χριστουγέννων 2

2.Κλάους: Το Μυστικό των Χριστουγέννων

3.Ραντεβού τις γιορτές 

4.Jingle Jangle: Μαγικά Χριστούγεννα

Καλά Χριστούγεννα λοιπόν,με υγεία και αγάπη στις καρδιές όλων!

Με αγάπη Έλενα Φραγκισκάκη

 

Ενημέρωση για τον Covid-19

Τα Azalea Spa σας υποδέχονται με νέες εξειδικευμένες υπηρεσίες, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής για τη προστασία όλων μας.

Βάση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που αφορά στους «κανόνες τήρησης αποστάσεων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των κέντρων αισθητικής, προς περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού COVID-19», προβλέπεται υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και παραμονή σας στο χώρο μας.

Ευχαριστούμε