Αφήστε αίτημα επικοινωνίας
ή καλέστε μας τώρα
+302108981238
azalea spa blog

ΝΕW ENTRY!Μεσοθεραπεία σώματος.. μόλις την δοκίμασα!

Λοιπόν, λοιπόν τώρα που έχω πάρει φόρα δεν σταματάω! Τι και αν ο καιρός τρεεελάθηκε, εμείς έχουμε τον στόχο μας και δεν μας πτοεί τίποτα! Το Πάσχα είναι προ των πυλών και αμέσως μετά υποδεχόμαστε το Καλοκαίρι μας. Σωστά δεν τα λέω;χαχα!Δεν είναι κρίμα να μας βρει παχουλούλες αφού μπορούμε να γίνουμε κορμάρες;

Σας μιλάει η μανούλα! χαχα! Αν προσπαθήσετε θα τα καταφέρετε! Όλοι μπορούμε και πόσο μάλλον, τώρα που η τεχνολογία έχει προχωρήσει και τα AZALEA SPA, εξελίσσονται και ανανεώνονται μέσα από καινούριους εξοπλισμούς αδυνατίσματος!

Τον Απρίλιο καλωσορίσαμε, την ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ και ποιος θα την δοκίμαζε πρώτος;... Σας έχω ξαναγράψει ότι πριν τα παρουσιάσουμε σε εσάς, (κάθε τι καινούριο), περνάνε από την δική μας κρίση και συνάμα έγκριση!

Γίνομαι γραφική αλλά μια δοκιμή θα σας πείσει! Εγώ που είμαι η πιο μεγάλη φοβητσιάρα και βλέποντας την βελόνα ντύθηκα και έφυγα.. σας πληροφορώ ότι, τελικά..όχι, μόνο κάθισα και αφέθηκα στα έμπειρα χέρια των κοριτσιών μου, στα AZALEA SPA, αλλά δεν ένιωσα και κανένα μα κανένα πόνο!

Για να έχετε και εσείς μια σχετική πληροφόρηση.. η Μεσοθεραπεία Σώματος, είναι ενέσιμη. Αντιμετωπίζει την επιδερμική χαλάρωση, το δύσκολο τοπικό πάχος, την κυτταρίτιδα και απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες. Η διάρκεια της συνεδρίας είναι 60'-80' ανάλογα με το πρόβλημα του κάθε σώματος.

Σας ευχαριστώ πολύ!

Με αγάπη,

Έλενα Φραγκισκάκη