Αφήστε αίτημα επικοινωνίας
ή καλέστε μας τώρα
+302108981238
azalea spa blog

Self test: Πώς τα αποθηκεύουμε στο σπίτι για να έχουμε σωστή διάγνωση

Self Test
Με τα κρούσματα της Omicron να συνεχίζουν να εξαπλώνονται σε όλη τη χώρα, οι θάνατοι να καταγράφουν όλη τη βδομάδα ψηλά νούμερα και η πανδημία, σύμφωνα με όσα λένε οι ειδικοί, να έχει σκοπό να παραμείνει στη ζωή μας, φαίνεται πως είναι πιο σημαντικό από ποτέ να μπορούμε να χρησιμοποιούμε σωστά τα τεστ COVID-19 στο σπίτι.

Εάν τα αποθηκεύετε σε ένα μέρος του σπιτιού σας που είναι πολύ κρύο ή πολύ ζεστό, τα αποτελέσματα μπορεί να μην είναι αξιόπιστα, υποστηρίζουν οι ειδικοί.

Αν και κάθε μάρκα μπορεί να είναι ελαφρώς διαφορετική, όλα τα τεστ πρέπει να διατηρούνται σε ένα συγκεκριμένο εύρος θερμοκρασίας, λέει ο Garner. Σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να προσπαθήσετε να φυλάξετε τα τεστ μεταξύ 16 και 30 C.

Επίσης, εάν παραγγείλατε τα τεστ μέσω Διαδικτύου, θα πρέπει να προσπαθήσετε ώστε να φτάσουν σπίτι σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα χωρίς να μείνουν εκτεθειμένα στον ήλιο. Και αν τα παραλάβατε από κάποιο κατάστημα, δεν πρέπει να τα αφήσετε στο πορτμπαγκάζ του παγωμένου αυτοκινήτου σας τη νύχτα.

Αποθηκεύστε τα σε χώρο του σπιτιού που παραμένει σε θερμοκρασία δωματίου

Γνωρίζοντας ότι η θερμοκρασία μπορεί να μειώσει την ακρίβειά τους, να είστε προσεκτικοί για το μέρος που αποφασίζετε να τα αποθηκεύσετε. "Φυλάξτε τα σε ένα χώρο χωρίς υγρασία", λέει η Dr. Emily Volk, Πρόεδρος του Κολλεγίου Αμερικανών Παθολόγων.

Θα πρέπει να αποφύγετε την αποθήκευσή τους σε ένα μη θερμαινόμενο γκαράζ ή υπόγειο. Επίσης, δεν πρέπει να κρατάτε τα τεστ σε μέρος του σπιτιού σας που παρουσιάζει αλλαγές στη θερμοκρασία, όπως ένα ντουλάπι του μπάνιου που μπορεί να ζεσταθεί και να είναι υγρό όταν κάνετε ντους με ατμό ή στον πάγκο της κουζίνας που θα μπορούσε να θερμανθεί από το φούρνο.

Πηγή:Capital