Αφήστε αίτημα επικοινωνίας
ή καλέστε μας τώρα
+302108981238
azalea spa blog

LPG BODY: Έτσι, επανήλθε το σώμα μου μετά την εγκυμοσύνη!

LPG
Το να γίνεσαι μητέρα πραγματικά είναι ένα θαύμα..! Ένα συναίσθημα τόσο φοβιστικό αλλά ταυτόχρονα..τόσο μαγικό!Η ζωή μου, τους τελευταίους 6 μήνες έχει αλλάξει άρδην και αυτό οφείλεται στο μικρό μου πλασματάκι που ήρθε στον κόσμο μου και μου τα ανέτρεψε όλα..!!

Πριν την μητρότητα είχα μάθει να συνδυάζω δύο ρόλους στη ζωή μου (γυναίκα-επιχειρηματίας) τώρα προστέθηκαν και άλλοι δύο ίσως, οι πιο ισχυροί, αυτός της ΜΗΤΕΡΑΣ και της ΣΥΖΥΓΟΥ.

Έτσι, λοιπόν, μπορεί το αγοράκι μου, να μου χαρίζει μοναδικές στιγμές, αλλά κάπου εκεί στην τρεεελή καθημερινότητα, αισθάνθηκα την ανάγκη να ασχοληθώ και λίγο με εμένα.(όσες είναι μανούλες με καταλαβαίνουν απόλυτα)

Θα μου πείτε δεν υπάρχει χρόνος, αλλά αν κάτι το θέλεις πολύ, βρίσκεις τρόπο και το κάνεις! Αρκούν 3 ώρες την εβδομάδα για να αλλάξουμε την εικόνα μας, μετά την εγκυμοσύνη!

Ξεκινήστε με ένα περπάτημα 30' συνδυάζοντάς το με μια συνάντηση με φίλες σας , και φυσικά, επισκεφθείτε τα Azalea Spa!!. (σίγουρη επιλογή!χαχα!) Εγώ, αυτή την περίοδο, ξεκίνησα την διατροφή μου, για να χάσω τα λίγα περιττά κιλά που απέμειναν από την εγκυμοσύνη και ξεκίνησα και πάλι, με μεγάλη μου χαρά, τα LPG μου.( Ήταν, είναι και θα είναι η αγαπημένη μου θεραπεία! Διώχνει την κατακράτηση, την κυτταρίτιδα και φυσικά, "μπαίνω" σε πόντους! Θα με θυμηθείτε με την πρώτη κιόλας δοκιμή!).Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να καλέσετε στο 210-8981238 για την Γλυφάδα και στο 27210-90010 για την Καλαμάτα.

Βασικός μου στόχος, είναι να νιώθω καλά με τον ευατό μου, για να έχω ενέργεια και όρεξη για τους δικούς μου ανθρώπους και φυσικά, για το παιδάκι μου!