Αφήστε αίτημα επικοινωνίας
ή καλέστε μας τώρα
+302108981238
azalea spa blog

1 way to find balance in your life!

Eleni_Fragiskaki
Ισορροπία.. μια έννοια που κρύβει χίλιες λέξεις και που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με εμένα (καθώς.. ως γνήσια ζυγός (xaxa) καταλαβαίνετε..!)Μην μου πείτε λοιπόν, ότι και εσείς δεν ψάχνετε την ισορροπία στη ζωή σας είτε μέσα από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, είτε μέσα από τις επαγγελματικές σας δραστηριότητές; Αν με ρωτάτε εγώ πάλεψα πολύ.. αλλά την βρήκα! Και εννοώ..βρήκα την ισορροπία στην προσωπική μου ζωή.. γιατί αν είσαι καλά μέσα σου, όλα κυλούν και εναρμονίζονται με το αυτό που αισθάνεσαι!

Υπάρχει κάτι πιο όμορφο από αυτό; Μην ψάχνετε απάντηση!..Σας την έχω έτοιμη! "Η ισορροπία δεν είναι κάτι που βρίσκεις, είναι κάτι που δημιουργείς"..ΑΝ δεν ήμουν καλά, με τον άντρα μου και το παιδάκι μου,(θα σας γράψω και για το μικρό πλασματάκι μου) πώς θα τα κατάφερνα;(δουλειά,υποχρεώσεις) Και καταλήγω..αν είμαστε καλά στο σπίτι μας..είμαστε και έξω! Νόμος!

Θα μου πείτε δεν υπήρχαμε πριν; Υπήρχαμε, δημιουργούσαμε, κυκλοφορούσαμε αλλά όλα ήταν αλλιώς! Όταν έχεις πλάι σου, (όχι, απέναντί σου) ,τον ΑΝΘΡΩΠΟ σου, να σε στηρίζει, να σε παροτρύνει και να θέλει μόνο το καλό σου...όλα μοιάζουν διαφορετικά! Τα πάντα "τρέχουν" γύρω σου, δεν σέρνονται και το πιο σημαντικό; Συνεχίζεις και ονειρεύεσαι για το μέλλον!

Όταν λοιπόν, βρείτε αυτόν ή αυτήν που θα σας απογειώσει μην τον αφήσετε να φύγει απο τη ζωή σας..γιατί για να ήρθε κάποιος λόγος θα υπήρχε! Από την άλλη μπορεί να είστε και εσείς που έχετε βρει την ισορροπία σας.. στην μοναξιά σας!Σημαντικό ακόμα και αυτό..!