Αφήστε αίτημα επικοινωνίας
ή καλέστε μας τώρα
+302108981238
azalea spa blog

Welcome Summer..!Αδυνάτισμα όχι, τώρα...ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ!

Summer
Μπορεί να καθυστέρησα να το υποδεχτώ αλλά για εμένα, από εδώ και στο εξής είναι και επίσημα ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! Στις αρχές του μήνα, βαφτίσαμε τον Θοδωράκο μας και τώρα πραγματοποιούμε (όταν ο καιρός μας το επιτρέπει) τις πρώτες μας βουτίτσες..

Και επειδή μαζί με τον γλύκα μου, απολαμβάνει και η μαμά την θάλασσα..(πώς αλλιώς;) "στρώθηκα" για τα καλά στην σωστή διατροφή και μπήκα εντατικά στο πρόγραμμά μου ακολουθώντας συστηματικά τις συνεδρίες μου, που αλλού; .. μα φυσικά στα AZALEA SPA!!!

Όσο και αν τρέχουν τα κορίτσια μου, αυτό το διάστημα, να εξυπηρετήσουν όλες τους πελάτες μας, να βγουν έτοιμοι στις παραλίες.. δεν θα πρέπει να φροντίσουν και εμένα;χχαχαχα! (και μην γελιόμαστε όλες και όλοι θυμόμαστε να γίνουμε κορμάρες λίγο πρίν την παραλία..)

Δεν αστειεύομαι.. καθημερινά κάνω το LPG μου για ολόκληρο το σώμα μου και συγχρόνως 2 φορές τον μήνα, κάνω την συνεδρία, της ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗΣ μου. Ένας συνδυασμός που πραγματικά με έκανε να χαμογελάσω και να βρω την "χαμένη" αυτοπεποίθηση μου (μετά την γέννα).