Αφήστε αίτημα επικοινωνίας
ή καλέστε μας τώρα
+302108981238
azalea spa blog

BODY ALERT: Επίσκεψη στον διατροφολόγο μου!

Μπορώ να πω με σιγουριά πως, η περίοδος της εγκυμοσύνης, ήταν ένα τέλειο "διάλειμμα" απειθαρχίας, καθώς κανείς (από το περιβάλλον σου) δεν μπορεί να σου αρνηθεί, αν υποκύψεις σε μία "λιγουρίτσα"..αλλά εκεί κάπου, ξεπετιέται ο εαυτός σου, (αν είσαι ΖΥΓΟΣ καταλαβαίνεις) και "υποφέρεις" βλέποντας κάποια περιττά κιλά.

Ε, τότε λοιπόν, καλείς τον διατροφολόγο σου και τον επισκέπτεσαι!!.....Ο Διονύσης, είναι ο άνθρωπος που με κρατάει σε φόρμα τα τελευταία χρόνια! Θα τον βρείτε στο Κέντρο Διαιτολογικής Υποστήριξης και Ολιστικών Θεραπείων, (HEALTH THERAPY), βρίσκεται πολύ κοντά (Κύπρου 64 & Γρ.Λαμπράκη) στα Αzalea Spa (Γλυφάδα) και έτσι, δεν έχω καμία μα καμία δικαιολογία, να μην πηγαίνω, άλλωστε τον έχω ανάγκη(για να λέμε και τα πράγματα όπως έχουν! χαχα~!).Μετά την γέννηση του μικρού μου, ακολούθησα ευλαβικά, την διατροφή που μου έδωσε και σε συνδυασμό με τα AZALEA SPA (LPG BODY,MINI VACUUM,RF) και την γυμναστική μου, πέτυχα αυτό που ήθελα!(μέχρι το Καλοκαίρι θα είμαι ακριβώς όπως με είχα αφήσει πριν την εγκυμοσύνη)

Η λέξη δίαιτα ήταν, είναι και θα είναι στο μυαλό κάθε γυναίκας, αλλά δεν πρέπει να μας τρομάζει! Θα πρότεινα να την λέμε διατροφή, γιατί όντως πρόκειται για διατροφή..Δεν θα κάνω το λάθος να σας αποκαλύψω την δική μου διατροφή γιατί ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και λειτουργεί διαφορετικά.