Αφήστε αίτημα επικοινωνίας
ή καλέστε μας τώρα
+302108981238
azalea spa blog

The Body:Λύσεις για να μην τρέχουμε “πανικόβλητες”!!

Για να μην ακούσω πάλι.."Ήθελα φέτος το καλοκάιρι ένα σώμα λίγο πιο αδύνατο... λίγο πιο σμιλεμένο... πιο ανανεωμένο!Όπως κάθε μα κάθε χρονιά..(βάζω και τον εαυτό μου μέσα)..σας ξεκαθαρίζω από τώρα ότι όλα αλλάζουν αρκεί να το θέλουμε και να το πάρουμε απόφαση!!

Όλες λίγο-πολύ αρχίζουμε να νιώθουμε τύψεις για όσα φάγαμε (ή δε φάγαμε τελικά), τον χειμώνα που μας πέρασε είτε κατά την διάρκεια της "ατελείωτης καραντίνας"! Για να μην καταλήξουμε να λέμε:"Και το μπικίνι.... άθλιο κορίτσια"!Και τρέχουμε όλες πανικόβλητες, να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα! Τα ασυμμάζευτα;;;; This... last year! Με αυτά που θα σας προτείνω παρακάτω, δεν δέχομαι ούτε μια γκρίνια,ούτε ένα παράπονο!!Ξεκινάμε από τώρα για να απολαμβάνουμε αργότερα!!

Αρχικά,προσέχουμε την διατροφή μας!Όλα με μέτρο..και το Σαββατοκύριακο ερχεται η απόλαυση με γλυκό της αρεσκείας μας!Και τώραααα σας έχω το καλύτερο!!!!!!!!Ο απόλυτος μαγικός συνδυασμός είναι αυτός:

➡️LPG ENDERMOLOGIE & ΜΑΣΑΖ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ & ΠΡΕΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ.

Αν ακολουθήσετε το συγκεκριμένο πρωτόκολλο που προτείνει η εξειδικευμένη ομάδα των AZALEA SPA,θα με θυμηθείτε!Είμαι πιστή οπαδός των συγκεκριμένων θεραπειών και με την ίδια ευκολία που το προτείνω στις φίλες μου, το συνιστώ και σε εσάς!

Ωστόσο,αξίζει να σας αναφέρω ότι τρέχει και μια Super Προσφορά για αυτό τον μήνα..

6 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ LPG ENDERMOLOGIE

6 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΜΑΣΑΖ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

6 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΠΡΕΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Μ Ο Ν Ο 190€!!

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αδυνατίσματος που σίγουρα θα σας κερδίσει!!Μην ξεχνάτε αν έχετε μια ισορροπημένη διατροφή και αν είστε συνεπής στις παραπάνω συνεδρίες το αποτέλεσμα στο σώμα σας θα σας ανταμείψει!!Για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση μπορείτε να απευθυνθείτε στο 210-8981238.Το έμπειρο προσωπικό των Azalea Spa θα σας δώσει τις απαντήσεις.

Με αγάπη,

Έλενα

Λίγα λόγια για το LPG ENDERMOLOGIE:

✔️—Τα αποτελέσματα του θα σας πείσουν✔️—Όσοι το γνωρίζουν το λατρεύουν ✔️Πρόκειται για το LPG ENDERMOLOGIE ✔️Αποκτήστε το σώμα που ονειρεύεστε με τη βοήθεια της επαναστατικής τεχνικής του ✔️Μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους ✔️Σμίλευση του περιγράμματος, του σώματος ✔️Αποκατάσταση του σώματος μετά την εγκυμοσύνη ✔️Πρόκεται για μια 100% φυσική,ασφαλή (εγκεκριμένη από το F.D.A) και απολύτως ανώδυνη τεχνική

Λίγα λόγια για το ΜΑΣΑΖ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

✔️Το μασάζ κυτταρίτιδας,οξυγονώνει τους ιστούς, αυξάνει τη σωστή κυκλοφορία του αίματος, ενεργοποιεί το μεταβολισμό και αποβάλλει τις τοξίνες από τον οργανισμό. ✔️Το μασάζ κυτταρίτιδας είναι, μία από τις πλέον σύγχρονες θεραπείες λιπογλυπτικής και σμίλευσης του σώματος

Λίγα λόγια για την ΠΡΕΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

✔️Η Πρεσσοθεραπεία ενεργοποιεί το λεμφικό μας σύστημα και «επιτίθεται» στις κατακρατήσεις και στα πρηξίματα

✔️Με μια σειρά Πρεσσοθεραπειών επιτυγχάνουμε➡️Ενεργοποίηση του λεμφικού συστήματος

➡️Μείωση κατακρατήσεων και ελάττωση πρηξίματος➡️Αποβολή τοξινών από τον οργανισμό

➡️Αίσθημα ξεκούρασης κάτω άκρων