Αφήστε αίτημα επικοινωνίας
ή καλέστε μας τώρα
+302108981238
azalea spa blog

#MEDYS2019: Ήμασταν εκεί! Στο 6ο Mediterranean Yacht Show!

Tα τελευταία 6 χρόνια, ο Μάϊος μας βρίσκει στο Ναύπλιο. Εκεί “χτυπά” η καρδιά της μεγαλύτερης έκθεσης πολυτελών σκαφών, διαθέσιμων προς ναύλωση, που διεξάγεται στην Ελλάδα και εμείς (AZALEA LUXURY & SERVICES SPA) δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε από μια τόσο λαμπερή και πετυχημένη διοργάνωση!! (διοργανώνει ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού)

Yacht Brokers από όλο τον κόσμο, κατακλύζουν την αργολική πρωτεύουσα και οι εταιρίες εκθέτουν τα πολυτελή σκάφη τους, προς ενοικίαση. Θα με ρωτήσετε εύλογα και εμείς γιατί βρισκόμαστε εκεί; Γιατί συμμετέχουμε στο Mediterranean Yacht Show; Οι υπηρεσίες που προσφέρουν τα Azalea Luxury & Services Spa, όπως θεραπείες massage, περιποίηση προσώπου και σώματος, μακιγιάζ, θεραπείες σώματος, αποτρίχωση, styling μαλλιών, επαγγελματικό manicure & pedicure και αποτρίχωση ακολουθούν τους πελάτες τους εν πλω! Για περισσότερες πληροφορίες ρίξτε μία ματιά www.azalealuxury.gr

Έτσι και φέτος, επισκέφθηκα το λιμάνι του Ναυπλίου, με τις εξαιρετικές συνεργάτιδές μου. Η εμπειρία,όπως πάντα μοναδική. Όσοι,- ες συμμετέχουμε σε αυτή την διοργάνωση ξέρουμε καλά ότι η κούραση είναι αναπόφευκτη,αλλά οι στιγμές που κερδίζουμε αξίζουν κάθε τρέξιμο και ταλαιπωρία. Όλα πρέπει να είναι στην εντέλεια για να υποδεχτούμε τον κόσμο!! Και ναι, τα καταφέραμε για ακόμα μια χρονιά! Είδα γνωστούς και φίλους που πραγματικά είναι επαγγελματίες.


Παρουσιάσαμε την δουλειά μας, στον υπέροχο χώρο του spa όπου διαθέτει το πολυτελέστατο σκάφος O’PTASIA...σε αυτό το σημείο ευχαριστούμε την ATALANTA GOLDEN YACHTS για την άψογη συνεργασία. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνει, μας κάνει πιο δυνατούς και πιο εξελίξιμους!

Αν δεν έχετε επισκεφθεί ακόμα το Mediterranean Yacht Show, του χρόνου ίσως είναι μια πολύ καλή ιδέα! Αν συνδέεται και το επάγγελμα σας, με όλη αυτή την εξαιρετική διοργάνωση τότε ακόμα καλύτερα για εσάς!