Αφήστε αίτημα επικοινωνίας
ή καλέστε μας τώρα
+302108981238
azalea spa blog

Perfect Body:Η θαυματουργή κρέμα που σας έλεγα!

Σας έχω πει εδώ και καιρό, (σχεδόν δύο χρόνια) ότι σας ετοίμαζα κάτι πολύ καλό και δοκιμασμένο.Μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό μου, λογαριασμό στο Instagram (elena_fragiskaki) σας ρώταγα, αν θα εμπιστευόσασταν μια κρέμα αδυνατίσματος. Η πλειοψηφία της θετικής σας απάντησης, με έκανε να περάσω αμέσως στην παραγωγή αυτής της κρέμας!!!!

Δεν σας κρύβω ότι ήμουν αρκετά δύσπιστη,όσον αφορά τις αδυνατιστικές κρέμες του εμπορίου.Κάθε χρόνο όμως,δοκίμαζα και από μια κρέμα, δίχως να μένω ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα.Ωστόσο, λίγο πριν βγω στις παραλίες πραγματοποιούσα κάποιες συνεδριές (8-10) LPG ENDERMOLOGIE στα Azalea Spa και έτσι ξέχναγα τις κρέμες!

Φέτος, όμως όλα είναι διαφορετικά. Η πολύχρονη φιλική και επαγγελματική σχέση μου,με την NOUVELIN DERMO & COSMETICS και μετά από πολλές σκέψεις, πειράματα μηνών, ατελείωτες ώρες δουλειάς και συσκέψεις με τους ειδικούς της εταιρίας και σε συνεργασία με το εξειδικευμένο προσωπικό των Azalea Spa, δημιουργήσαμε την περίφημη κρέμα PERFECT BODY.

Ένα νέο στοίχημα με το εαυτό μου,είναι να μείνετε ευχαριστημένες και ικανοποιημένες, από το αποτέλεσμα της κρέμας.

Δεν θα σας κρυφτώ και ξέρετε ότι μέσα από το blog μου σας γράφω μόνο αλήθειες.Κυτταρίτιδα έχω, όπως σχεδόν όλες οι γυναίκες, αλλά με την σχολαστική και σχεδόν καθημερινή εφαρμογή της PERFECT BODY, τα αποτελέσματα που είδα με έκαναν να την προτείνω και σε όλες εσάς!

Κατά την διάρκεια της καραντίνας είχα χρόνο να δοκιμάσω και άλλες πιθανές κρέμες, που δημιουργούσαμε με διαφορετικά συστατικά η κάθε μια, αλλά δεν μου έδιναν το επιθυμητό αποτέλεσμα και δεν μπορούσα να τις "βαφτίσω" PERCECT BODY.Μέχρι, που βρήκαμε την κατάλληλη συνταγή και περάσαμε άμεσα στην παραγωγή της για να φτάσει στα δικά σας χέρια.

Εύχομαι να γίνει και δίκη σας αγαπημένη κρέμα.Μπορείτε να την προμηθευτείτε με τηλεφωνική παραγγελία, είτε μέσα από το site μας και φυσικά από τα καταστήματα μας, σε Γλυφάδα, Μύκονο,Καλαμάτα και Τρίπολη.

Καλό καλοκαιρι με PERFECT BODY!!❤️