Αφήστε αίτημα επικοινωνίας
ή καλέστε μας τώρα
+302108981238
azalea spa blog

I'm back: με -70% σε ΟΛΕΣ μας τις υπηρεσίες

Μπορεί να έλειψα έναν χρόνο και τέσσερις μήνες (τους μέτρησα έναν-έναν) αλλά πήρα την απόφαση να επιστρέψω! Την επόμενη φορά, θα σας πω όλα όσα συνέβησαν στην ζωή μου, αυτό το χρονικό διάστημα "απουσίας" μου..

Από εδώ, όσο και να μας απασχολεί η επικαιρότητα (δεν την παραβλέπουμε) θα κοιτάμε την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων και θα ανταλλάσουμε μικρά και μεγάλα μυστικά ομορφιάς. Τουλάχιστον, αυτό μπορώ να κάνω εγώ!!Σίγουρα μπορείτε να με ρωτάτε ότι σκέφτεστε και ότι θέλετε, αλλά το μόνο που μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι ότι, όταν επιλέγετε να με "διαβάζετε" μέσα από το blog μου, θα γυρνάτε έστω και για λίγο την πλάτη σας, στη φορτισμένη καθημερινότητά σας και στο τι, επικρατεί σε ολόκληρο τον πλανήτη και θα θυμόμαστε παρέα, μόνο την γυναικεία μας πλευρά!!Που δεν πρέπει να την ξεχνάμε ποτέ! Ξέρω..ξέρω θα μου πείτε: "Έλενα τρέχουμε όλη μέρα, τι να πρωτοκοιτάξουμε.."Γυναίκα είμαι και εγώ, σας καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά και εσείς πρέπει να με εμπιστευτείτε, τουλάχιστον σε αυτό το κομμάτι. Μην μακρυγορούμε..παμε στο comeback μου, που μονο τυχαίο δεν είναι.. πιστέψτε με! Επέλεξα, να σας (ξανά)γράψω ..επειδη έχω καλά νέα για εσας!

Μετά την μεγάλη, μα πολύ μεγάλη υποστήριξη σας, όλους αυτούς τους δύσκολους μήνες (για όλους μας), τα AZALEA SPA, αποφάσισαν να σας κάνουμε -70% έκπτωση σε όλες μας τις θεραπείες-υπηρεσίες,μέχρι τις 26/10!!Πολύ καλά διαβάζετε!Είναι ουσιαστικά ένας τρόπος για να σας εκφράσουμε: ένα «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!

Και μην μου βρείτε δικαιολογίες (π.χ. σιγά μην υπάρχει θεραπεία για εμένα,δεν υπάρχει σωτηρία για εμένα κλπ)μπείτε γρηηηηγορα στο site μας ▶️https://www.azaleaspa.gr/ypiresies/ και επιλέξτε την υπηρεσία,που σας ενδιαφέρει είτε αφορά το πρόσωπό σας, είτε το σώμα σας!Αν και πάλι, δυσκολεύεστε τηλεφωνήστε μας σε ένα από τα καταστήματά μας, όπου σας εξυπηρετεί και ρωτήστε μας για όλες σας τις απορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας! (Γλυφάδα:210-8981238, Καλαμάτα: 27210-90010, Τρίπολη: 27102-41446)