Αποτρίχωση σώματος

Η αποτρίχωση με κερί είναι από τις πιο αποτελεσματικές και ασφαλείς μεθόδους, ενώ οι τρίχες αργούν να ξαναβγούν τουλάχιστον για 20 ημέρες, αφού οι τρίχες αφαιρούνται από τη ρίζα.

Waxing

Το μεγαλύτερο μήκος κύματος του το κάνει να δρα βαθύτερα, «αποφεύγοντας» τη μελανίνη στην επιδερμίδα. Για το λόγο αυτό είναι ασφαλέστερο, ειδικά σε μελαχρινές επιδερμίδες και σε περιόδους ηλιοφάνειας.

Laser Diode Palladium

H αποτρίχωση με Laser αποτελεί τη μόνη ασφαλή και μόνιμη μέθοδο αποτρίχωσης η οποία παρέχει σταθερά αποτελέσματα εξάλειψης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.

Laser Alexandrite Pro

Η αποτρίχωση IPL, γνωστή και ως φωτόλυση χρησιμοποιεί δέσμες φωτός διαφορετικών χρωμάτων του ορατού φάσματος και δεν επηρεάζει καθόλου το δέρμα ελαχιστοποιώντας τον τραυματισμό, σε σχέση με τα Laser.

Ipl

Ενημέρωση για τον Covid-19

Τα Azalea Spa σας υποδέχονται με νέες εξειδικευμένες υπηρεσίες, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής για τη προστασία όλων μας.

Βάση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που αφορά στους «κανόνες τήρησης αποστάσεων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των κέντρων αισθητικής, προς περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού COVID-19», προβλέπεται υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και παραμονή σας στο χώρο μας.

Ευχαριστούμε