Laser Αlexandrite GentleLase Pro

Κλείστε Ραντεβού

Γράψτε το όνομα σας.
Γράψτε το επίθετο σας.
Γράψτε το τηλέφωνο σας.
Γράψτε το email σας.
Invalid Input
Επιλέξτε το κατάστημα που επιθυμείτε να επισκεφθείτε.

LASER ALEXANDRITE 755 nm, GentleLase Pro, Candela - Ο ορισμός της τεχνολογίας

Το νέο laser αποτρίχωσης Αλεξανδρίτη της Candela – Gentle Lase Pro-U είναι το τελευταίο μοντέλο laser 4ης γενιάς της καταξιωμένης Αμερικανικής εταιρείας και ήρθε στο χώρο μας για να σας προσφέρουμε την πλέον αποτελεσματική και ανώδυνη, οριστική αποτρίχωση. Το σύστημα GentleLase Pro του οίκου Candela Laser Corporation αποτελεί την εξέλιξη στην laser αποτρίχωση.

Τώρα η αποτρίχωση είναι ευκολότερη, με μακροχρόνια οριστικά αποτελέσματα και σας αφήνει μια απαλή και βελούδινη επιδερμίδα.

Οι βελτιωμένες δυνατότητες του, το καθιστούν ως την καλύτερη επιλογή laser για ασφαλή και γρήγορη αποτρίχωση σε όλους τους τύπους δέρματος. Εκπέμπει δέσμη φωτός που απορροφάται από τη μελανίνη του τριχικού θύλακα, αφήνοντας τη γύρω περιοχή της επιδερμίδας ανεπηρέαστη. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, η επιδερμίδα προστατεύεται από μηχανισμό δυναμικής ψύξης της επιδερμίδας (Dynamic Cooling Device), όπου ψυκτικό υγρό (cryogen, εγκεκριμένο από το FDA Αμερικής / CE mark) ψεκάζει την επιδερμίδα, ψύχοντας τα ανώτατα στρώματά της.

Ο πελάτης (άνδρας, γυναίκα) θα αισθανθεί ένα δροσερό παλμό DCD (αυτόματης ψύξης) και μετέπειτα την ενέργεια του laser. Ο μηχανισμός αυτός προστατεύει και παρέχει τοπική αναισθησία κάνοντας τη θεραπεία ΑΝΩΔΥΝΗ, ΑΣΦΑΛΗ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ.

Στo AZALEA SPA έχουμε επενδύσει στην τεχνολογία της Candela και έχουμε επιλέξει το GentleLase Pro για να καλύψουμε ακόμα περισσότερο τις ανάγκες των πελατών μας. Αυτό το σύστημα είναι το καλύτερο σύστημα laser που διαθέτει σήμερα η παγκόσμια αγορά και αποτελεί την πρώτη επιλογή στα κέντρα που ειδικεύονται στην αποτρίχωση.

Τι είναι το LASER Αλεξανδρίτη;

Το GentleLase Pro Alexandrite της Candela αποτελεί την ανανεωμένη έκδοση LASER Αλεξανδρίτη για την επίτευξη μόνιμης αποτρίχωσης, γεγονός που το καθιστά παγκοσμίως εξαιρετικά ασφαλές και αποτελεσματικό ιατρικό LASER νέας γενιάς.

To Laser Alexandrite της Candela, χρησιμοποιεί κρύσταλλο του Αλεξανδρίτη ως πηγή. Παράγει συγκεκριμένο μήκος κύματος στο ορατό φάσμα (755nm) και είναι Laser μονοχρωματικού φωτός. Ο συγκεκριμένος τύπος (GentleLase Pro Alexandrite) θεωρείται νέας γενιάς ιατρικό laser που, μέσω της παραγωγής παλμών υψηλής θερμικής ενέργειας μια ήπια δέσμη φωτός, διαπερνά την επιδερμίδα και επιλεκτικά απορροφάται από τη μελανίνη του τριχοθυλακίου, καταστρέφοντας τον θύλακα (και εξασθενώντας την τρίχα), αλλά αφήνοντας την περιβάλλουσα περιοχή ανεπηρέαστη.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της μεθόδου είναι ότι κατά τη διάρκεια της θεραπείας, η επιδερμίδα, προστατεύεται από έναν μηχανισμό δυναμικής ψύξης (Dynamic Cooling Device -DCD). Πριν από κάθε παλμό του Laser, το ψυκτικό (Cryogen) ψεκάζει την επιδερμίδα, ψάχνοντας τα ανώτατα στρώματά της και καθιστώντας την όλη τεχνική σχεδόν ανώδυνη!

Τι περιλαμβάνει η διαδικασία;

Ο ασθενής καθώς και η θεραπεύτρια καθ' όλη τη διάρκεια θα φορέσουν γυαλιά προστασίας, τα οποία αποτελούνται από αδιαφανές κάλυμμα.

Το LASER διενεργεί παλμούς για χιλιοστά του δευτερολέπτου, ενώ η αίσθηση περιγράφεται αρχικά σαν "δροσερή πνοή στο δέρμα" (λόγω του συστήματος ψύξης) και στη συνέχεια σαν "μικρά λαστιχάκια να χτυπούν το δέρμα" (λόγω της ενέργειας του laser). Δεν είναι απαραίτητη μια τοπική αναισθησία, αλλά μπορεί και να εφαρμοστεί αν χρειαστεί.

Μετά την θεραπεία, για το πρώτο διάστημα θα πρέπει να αποφεύγεται η έκθεση στον ήλιο, το έντονο τρίψιμο και τα βαριά καλλυντικά καθαριστικά του δέρματος.

Σε ποια σημεία εφαρμόζεται;

Το εύρος χρήσης του Laser Αλεξανδρίτη, είναι μεγάλο και καλύπτει περιοχές όπως πρόσωπο (άνω χείλος, φρύδια, ζυγωματικά, μεσόφρυο, παρειές, μέτωπο, πτερύγιο αυτιών, πηγούνι, λαιμός, φρύδια, θώρακας, ώμοι, μασχάλες κοιλιά, πλάτη, χέρια, μπικίνι, μηροί, γλουτοί, κνήμες και πέλματα.

Τι αποτελέσματα θα δω;

Ανάλογα με την περιοχή, το δέρμα θα παραμείνει εντελώς καθαρό και απαλό στο 80% των περιπτώσεων για περίπου 6 με 8 εβδομάδες, μετά από την συνεδρία και μέχρι να εξαφανιστούν τελείως οι τρίχες με την ολοκλήρωση των συνεδριών της θεραπείας.

Προετοιμασία

Θα χρειαστεί να μην έχετε προβεί σε αποτρίχωση με παραδοσιακές μεθόδους (π.χ. κερί) ή ηλεκτρόλυση ένα διάστημα πριν τη θεραπεία. Ωστόσο, το ξύρισμα δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα στην διεξαγωγή της θεραπείας.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της θεραπείας;

- Έχει ορατά αποτελέσματα από την 1η κιόλας συνεδρία
- Έχει πολύ καλό ποσοστό διείσδυσης στο δέρμα
- Η πιο γρήγορη μέθοδος αποτρίχωσης με το μεγαλύτερο spot κηλίδας 18mm
- Ιδανική για τις λεπτότερες τρίχες και τους πιο λευκούς τόνους του δέρματος
- Αποτριχώνει, ενώ παράλληλα αποτρέπει και μια νέα εμφάνιση τριχών
- Δίνει μόνιμο και μακροχρόνιο αποτέλεσμα, ακόμη και σε δύσκολες περιπτώσεις τριχοφυίας
- Αφήνει εξαιρετικά λεία και βελούδινη επιδερμίδα
- Είναι σχεδόν ανώδυνη μέθοδος
- Είναι ασφαλής μέθοδος
- Δίνει άμεση επιστροφή στις δραστηριότητες
- Δεν δημιουργεί θυλακίτιδα (φλεγμονή που μοιάζει με "σπυράκια", όπως δημιουργούν παραδοσιακές μέθοδοι - ξυράφι, αποτρίχωση με κερί, halawa)

Υπάρχουν παρενέργειες από τη θεραπεία;

Θεωρείται πολύ ασφαλής μέθοδος. Οι παρενέργειες είναι μικρής κλίμακας και πλήρως αντιμετωπίσιμες. Συνηθέστερα συμπτώματα είναι ήπια ενόχληση κατά τη συνεδρία, ερυθρότητα, πρήξιμο και φαγούρα. Τέλος, αποχρωματισμός και υπερμελάχρωση είναι εξαιρετικά σπάνια περίπτωση.

Που ενδείκνυται

Το Laser Αλεξανδρίτη έχει αποτελεσματικότατη δράση στις λεπτότερες τρίχες και τους πιο λευκούς τόνους δέρματος. Ωστόσο, η θεραπεία σήμερα μπορεί να είναι αποτελεσματική και στις πιο σκουρόχρωμες επιδερμίδες.

Συχνότητα συνεδρίας

Δεδομένου ότι η ανάπτυξη των τριχών συντελείται σε 3 φάσεις (αναγενής, καταγενής και τελογενής) χρειάζεται πολλαπλές συνεδρίες (3 έως 6 ή και περισσότερο), για να μπορέσει να ανακοπεί οριστικά ο κύκλος της τρίχας στη φάση που πρέπει δηλαδή στην αναγενή.

Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την περιοχή του σώματος που υποβάλλεται σε θεραπεία, το χρώμα του δέρματος, την τραχύτητα της τρίχας, αλλά και από υποκείμενες συνθήκες, όπως το φύλο ή τυχόν προβλήματα (π.χ. πολυκυστικές ωοθήκες)

Οι συνεδρίες (ειδικά οι πρώτες) θα πρέπει να απέχουν μεταξύ τους, περίπου 30-45 ημέρες, που είναι και ο χρόνος που χρειάζεται η τρίχα για να βρεθεί στην αναγενή φάση.

Χρόνος εφαρμογής

Η κάθε συνεδρία διαρκεί 5-30' για τις μικρές περιοχές και έως και 45' για τις περιοχές του σώματος που καλύπτουν πολύ μεγαλύτερη επιφάνεια.