Ολικό Αδυνάτισμα

Η επαναστατική μέθοδος του fast energy, επιτρέπει εν τω βαθύ διείσδυση λιπικών cocktail μικρομοριακού βάρους, μέσω της υπερεμίας που δημιουργείται κατά την διαδικασία της απολέπισης.

Fast Energy

Ένας δυνατός συνδυασμός με τριπλή δράση ενάντια σε ολικό-τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα. Μέσω της θερμικής διέγερσης της επιδερμίδας δημιουργείται υπεραιμία για διείσδυση λιποδιαλυτών και ενδυνάμωση και τόνωση των μυών με την ηλεκτροθεραπεία που ακολουθεί.

Triple Action

Κατάλληλο για σώμα που δεν έχει πρόβλημα σε θερμότητα, που δεν έχουν φλέβες και κιρσούς και διαβήτη, όπως και χαμηλή πίεση ή κάποια δερματολογική πάθηση.

Thermoplus

Με τη δράση της απελευθερώνει την τοπική εναπόθεση λίπους, καταπολεμά την κυτταρίτιδα, συσφίγγει και λειαίνει το δέρμα, αλλά και σμιλεύει τις περιοχές του σώματος που στοχεύουμε.

Lpg Body Oliko Adinatisma

Ενημέρωση για τον Covid-19

Τα Azalea Spa σας υποδέχονται με νέες εξειδικευμένες υπηρεσίες, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής για τη προστασία όλων μας.

Βάση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που αφορά στους «κανόνες τήρησης αποστάσεων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των κέντρων αισθητικής, προς περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού COVID-19», προβλέπεται υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και παραμονή σας στο χώρο μας.

Ευχαριστούμε