Ακμή προσώπου

Η θεραπεία εφαρμόζεται από εξιδεικευμένους θεραπευτές και μπορεί να θεραπεύσει οτιδήποτε από ένα ελαφρώς ευαισθητοποιημένο δέρμα έως το πιο ευαίσθητο δέρμα ροδόχρου ακμής.

Ultra Calming

Στόχος της θεραπείας είναι να καθαρίσει τους φραγμένους πόρους του δέρματος απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και να ρυθμίσει την υπερέκκριση σμήγματος.

Oligopur

Αποτελεί το μόνο ελεγχόμενο peeling στην αισθητική δερματολογία, καθώς δεν περιέχει καθόλου οξέα και χημικά πρόσθετα με αποτέλεσμα να μη λεπταίνει το δέρμα, να μη δημιουργεί φωτοευαισθησία και να μην εμφανίζει καμία απολύτως παρενέργεια.

Phytopeeling

Χάρη στις πλούσιες κερατολυτικές τους ιδιότητες εξασφαλίζουν έντονη απολεπιστική δράση ενώ, παράλληλα, με αποτέλεσμα να αξιοποιούνται σε θεραπείες κατά των κηλίδων, των λεπτών γραμμών και της ακμής.

Oksea

Είναι η διαδικασία κατά την οποία η αισθητικός έχει ως σκοπό την απομάκρυνσή των ρύπων και του σμήγματος από το δέρμα με την βοήθεια καλλυντικών προϊόντων και μηχανημάτων αισθητικής.

Vathis Katharismos

Ενημέρωση για τον Covid-19

Τα Azalea Spa σας υποδέχονται με νέες εξειδικευμένες υπηρεσίες, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής για τη προστασία όλων μας.

Βάση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που αφορά στους «κανόνες τήρησης αποστάσεων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των κέντρων αισθητικής, προς περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού COVID-19», προβλέπεται υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και παραμονή σας στο χώρο μας.

Ευχαριστούμε