Οξέα

Κλείστε Ραντεβού

Γράψτε το όνομα σας.
Γράψτε το επίθετο σας.
Γράψτε το τηλέφωνο σας.
Γράψτε το email σας.
Invalid Input
Επιλέξτε το κατάστημα που επιθυμείτε να επισκεφθείτε.

Τα οξέα φρούτων διασπούν τις ενώσεις των νεκρών κυττάρων με αποτέλεσμα να επιταχύνεται η διαδικασία απόπτωσης από την επιφανειακή στιβάδα ενεργοποιώντας τους φυσικούς μηχανισμούς παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης.

Πως λειτουργούν

Χάρη στις πλούσιες κερατολυτικές τους ιδιότητες εξασφαλίζουν έντονη απολεπιστική δράση ενώ, παράλληλα, με αποτέλεσμα να αξιοποιούνται σε θεραπείες κατά των κηλίδων, των λεπτών γραμμών και της ακμής. Χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: τα AHA, άλφα-υδροξυοξέα και τα BHA, β-υδροξυοξέα. Από τα πρώτα τα σημαντικότερα είναι το γλυκολικό οξύ (σακχαροκάλαμο), το γαλακτικό, το μηλικό (μήλα), το κιτρικό οξύ (εσπεριδοειδή) και το ταρταρικό (σταφύλι, κρασί). Και από τα β-υδροξυοξέα, το πλέον γνωστό είναι το σαλικυλικό οξύ, με αποδεδειγμένη ευεργετική δράση στις λιπαρές και ακνεϊκές επιδερμίδες.

Από το σύνολο των οξέων το γλυκολικό οξύ αποδεικνύεται το πλέον αποτελεσματικό. Χάρη στο μικρό μοριακό βάρος του εισχωρεί ευκολότερα στις κατώτερες στιβάδες της επιδερμίδας, τονώνει την κυκλοφορία του αίματος, ενεργοποιεί τον κυτταρικό μεταβολισμό, βελτιώνει το χρωματικό τόνο της επιδερμίδας και διεγείρει τους ινοβλάστες, ένδειξη της πολύτιμης δράσης τους την πρώτη, κιόλας, στιγμή της εφαρμογής με ένα απαλό αίσθημα τσιμπήματος στην επιδερμίδα. Επιπλέον, τα αποτελέσματα φωτεινή, ανανεωμένη όψη και απαλή υφή της επιδερμίδας είναι άμεσα ορατά.

Που ενδείκνυται

Ενδείκνυται σε λεκέδες, δυσχρωμίες του δέρματος και ρυτίδες.

Συχνότητα συνεδρίας

Η θεραπεία εφαρμόζεται μια φορά την εβδομάδα.

Χρόνος εφαρμογής

70 λεπτά

Ενημέρωση για τον Covid-19

Τα Azalea Spa σας υποδέχονται με νέες εξειδικευμένες υπηρεσίες, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής για τη προστασία όλων μας.

Βάση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που αφορά στους «κανόνες τήρησης αποστάσεων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των κέντρων αισθητικής, προς περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού COVID-19», προβλέπεται υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και παραμονή σας στο χώρο μας.

Ευχαριστούμε