Θεραπεία με Σαλικυλικό

Κλείστε Ραντεβού

Γράψτε το όνομα σας.
Γράψτε το επίθετο σας.
Γράψτε το τηλέφωνο σας.
Γράψτε το email σας.
Invalid Input
Επιλέξτε το κατάστημα που επιθυμείτε να επισκεφθείτε.

Το σαλικυλικό οξύ, διασπάει τα κύτταρα, τα οποία κολλάνε μεταξύ τους στην εσωτερική στοιβάδα, δημιουργώντας σπυράκια και μαύρα στίγματα. Το σαλικυλικό οξύ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υγρή μορφή για την θεραπεία μιας ποικιλίας δερματικών παθήσεων επειδή έχει αντιβακτηριδιακή και ξηραντική δράση.

Οφέλη

Τα άτομα με λιπαρή και με τάσεις ακμής επιδερμίδα, επωφελούνται από ένα peeling με σαλικυλικό οξύ, καθότι ρυθμίζει την υπερέκκριση σμήγματος και περιορίζει τον αποχρωματισμό της επιδερμίδας από προηγούμενες εξάρσεις της ακμής. Διεγείρει την αιματική κυκλοφορία με αποτέλεσμα την οξυγόνωση του δερματικού ιστού και ταχύτερη διείσδυση ενεργών συστατικών, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα για λείανση της επιδερμίδας και λάμψη.

Που ενδείκνυται

» Eνδείκνυται ιδιαίτερα στις περιπτώσεις κυστικής ακμής.

Συχνότητα συνεδρίας

Η θεραπεία συνίσταται να επαναλαμβάνεται μια φορά την εβδομάδα.

Χρόνος εφαρμογής

70 λεπτά

Ενημέρωση για τον Covid-19

Τα Azalea Spa σας υποδέχονται με νέες εξειδικευμένες υπηρεσίες, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής για τη προστασία όλων μας.

Βάση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που αφορά στους «κανόνες τήρησης αποστάσεων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των κέντρων αισθητικής, προς περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού COVID-19», προβλέπεται υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και παραμονή σας στο χώρο μας.

Ευχαριστούμε