Μεσοθεραπεία

Κλείστε Ραντεβού

Γράψτε το όνομα σας.
Γράψτε το επίθετο σας.
Γράψτε το τηλέφωνο σας.
Γράψτε το email σας.
Invalid Input
Επιλέξτε το κατάστημα που επιθυμείτε να επισκεφθείτε.

H μεσοθεραπεία προσώπου είναι μια ασφαλής, φυσική διαδικασία που προσφέρει βαθιά στο δέρμα σας βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και αμινοξέα, με στόχο την αναζωογόνηση και ενυδάτωση του προσώπου σας. Ενεργοποιείται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, και αυξάνεται ταυτόχρονα ο μεταβολισμός του δέρματος.

Καθώς το δέρμα σας γερνάει, η κυκλοφορία του αίματος μειώνεται, με αποτέλεσμα τη μείωση του οξυγόνου και των θρεπτικών συστατικών που θρέφουν το δέρμα, και επίσης εμποδίζεται η ικανότητα του σώματος να αποβάλλει τις τοξίνες. Αυτοί είναι οι λόγοι που οδηγούν στην πρόωρη γήρανση και κάνουν θαμπή την επιδερμίδα.

Τα συστατικά που εκχέονται είναι

- Μέταλλα και ιχνοστοιχεία, τα οποία βοηθούν στην ανάπλαση του δέρματος.
- Βιταμίνη C, που έχει αντιοξειδωτική δράση, προστατεύει από τις επιθέσεις των ελευθέρων ριζών στις ίνες του κολλαγόνου και συμβάλλει στη διόρθωση των δυσχρωμιών. Επιπλέον, δίνει φωτεινότητα.
- Βιταμίνη Ε, που προφυλάσσει τα κύτταρα.
- Βιταμίνη Α αλλά και τα παράγωγά της που έχουν ισχυρή αντιγηραντική δράση.
- Υαλουρονικό οξύ, που χρησιμοποιείται για έντονη ενυδάτωση και σύσφιξη.

Που ενδείκνυται

Αντιμετωπίζει τις συνέπειες του χρόνου στο πρόσωπο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν μπορεί να εφαρμοστεί και σε γυναίκες νεαρότερης ηλικίας όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα αφυδάτωσης, λεπτών γραμμών, θαμπή όψη κλπ.

Συχνότητα συνεδρίας

Το επιθυμητό αισθητικά αποτέλεσμα επιτυγχάνεται αθροιστικά και για την επίτευξή του απαιτούνται συνήθως 4-6 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 15-20 ημερών. Μετά τους 3 πρώτους μήνες, ακολουθεί ο κύκλος συντήρησης ο οποίος περιλαμβάνει επαναληπτικές συνεδρίες ανά 2-6 μήνες, ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες.

Χρόνος εφαρμογής

60 λεπτά

Ενημέρωση για τον Covid-19

Τα Azalea Spa σας υποδέχονται με νέες εξειδικευμένες υπηρεσίες, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής για τη προστασία όλων μας.

Βάση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που αφορά στους «κανόνες τήρησης αποστάσεων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των κέντρων αισθητικής, προς περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού COVID-19», προβλέπεται υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και παραμονή σας στο χώρο μας.

Ευχαριστούμε