Ενυδάτωση προσώπου

Μια γρήγορη θεραπεία που στοχεύει στη θρέψη και στην άμεση λάμψη της επιδερμίδας. Προσφέρει χαλάρωση και αναζωογόνηση. Αποτελέσματα άμεσα ορατά, με την εφαρμογή επαγγελματικών προϊόντων που έχουν ταχεία δράση στο δέρμα σας.

Mini Facial

Ο συνδυασμός διπλής θεραπείας για ενυδάτωση προσώπου και θρέψης με βιταμίνες, κολλαγόνο, δύο είδη υαλουρονικού οξέος και φυτικές πρωτεΐνες, αντιμετωπίζει το πρόβλημα της αφυδάτωσης και της επιδερμικής ατροφίας.

Meso Vitamin System

Η ενυδατική αυτή θεραπεία, επαναφέρει την υγρασία σε κυτταρικό επίπεδο και κατ' επέκταση αυξάνονται τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος. Το δέρμα εμποτίζεται με ενυδατικά συστατικά και αποκτά την χαμένη ελαστικότητα και σφριγηλότητα του.

Hydramist

Είναι μια ειδικά σχεδιασμένη θεραπεία για την πρόληψη και επιβράδυνση της διαδικασίας της γήρανσης του δέρματος, ενισχύοντας και διεγείροντας την ανανέωση των υποστηρικτικών ινών, δρώντας συνεργητικά εμποδίζοντας την παραγωγή ελευθέρων ριζών και την ενυδάτωση.

Multi Vitamin Therapy

Τα βλαστοκύτταρα της μανόλιας, ως κύριο συστατικό της θεραπείας, επιβραδύνουν την εμφανή διαδικασία της γήρανσης διεγείροντας τα κύτταρα του δέρματος που παράγουν ινοβλάστες, προστατεύοντας την επιδερμίδα από βλάβες.

Blastokyttara

Μια αναζωογονητική θεραπεία η οποία διεγείρει την κυτταρική αναπνοή και αυξάνει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος. Απομακρύνονται οι τοξίνες και οι ελεύθερες ρίζες που αποτελούν από τους πιο χαρακτηριστικούς παράγοντες που συμβάλλουν στην πρόωρη γήρανση.

Oxygonotherapeia