Σύσφιξη προσώπου

Μη χειρουργική μέθοδος ανόρθωσης προσώπου από την LPG. Η τέλεια θεραπεία για όσους επιθυμούν να αποκαταστήσουν και να αποτρέψουν τα σημάδια γήρανσης με ασφαλή και σταδιακό τρόπο.

Lpg Face

Τα αποτελέσματα του είναι πραγματικά εντυπωσιακά: βαθιά, ολική ανάπλαση και αναδόμηση του δέρματος. H θεραπεία ενισχύει την επούλωση, τη σύσφιξη και την παραγωγή νέου κολλαγόνου, ενώ σβήνει ταχύτερα λεπτές ρυτίδες, ουλές ακμής, χαρίζοντας λάμψη στο πρόσωπο.

Total Lift

Επαναφέρει τη φωτεινότητα στη θαμπή επιδερμίδα, τη βοηθάει να ανακτήσει την ελαστικότητά της και τη σφριγηλότητάς της. Το ειδικό προϊόν που τοποθετείται σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο μασάζ από δυο μεταλλικούς ράβδους προσφέρει αποιδηματική δράση καθώς και λείανση των ρυτίδων.

Stress Positive Eye Lift

Πρόκειται για μη ενέσιμη θεραπεία έγχυσης βιταμινών, υαλουρονικού και άλλων φαρμακευτικών ουσιών στην επιδερμίδα και στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος.

Meso Lift

Η θεραπεία χρησιμοποιεί προϊόντα που αποτελούνται από ποιοτικά συστατικά που συντελούν στη μείωση των συσπάσεων των μυών και στην ενυδάτωση του δέρματος, αφήνοντάς σας με πιο ομαλή και νεανική εμφάνιση χωρίς τη χρήση βελόνας!

Lift Supreme

Η θεραπεία cryovital είναι ένας συνδυασμός υπερήχων μαζί με κρύα μορφή ραδιοσυχνότητας. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ.

Cryovital

Βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου, σύσφιξη του δέρματος του προσώπου, μείωση του διπλοσάγονου, λείανση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων ακόμα και ευαίσθητων περιοχών του προσώπου που δεν μπορούσαν πριν να αντιμετωπιστούν χωρίς πόνο ή τραυματισμό.

Rf Facial

Ενημέρωση για τον Covid-19

Τα Azalea Spa σας υποδέχονται με νέες εξειδικευμένες υπηρεσίες, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής για τη προστασία όλων μας.

Βάση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που αφορά στους «κανόνες τήρησης αποστάσεων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των κέντρων αισθητικής, προς περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού COVID-19», προβλέπεται υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και παραμονή σας στο χώρο μας.

Ευχαριστούμε