Κυτταρίτιδα

Είναι μια από τις πιο αξιόπιστες και αποτελεσματικές θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας. Εξουδετερώνει το υποδερμικό στρώμα λίπους και το δέρμα γίνεται πιο ελαστικό.

Mini Vacuum

Η μεσοθεραπεία είναι μια τεχνική που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαφορετικά είδη προβλημάτων, όπως την βελτίωση της υφής του δέρματος, τοπικού πάχους, κυτταρίτιδας και διάφορες άλλες. Πρόκειται για μη χειρουργική θεραπεία.

Mesometabolism

Ως αποτέλεσμα της λειτουργίας και δράσης του lipo-control είναι η απώλεια πόντων, η λείανση και η εντυπωσιακή εξάλειψη της όψης «φλοιού πορτοκαλιού» στις προβληματικές περιοχές.

Lipo Control

Δρα διασπώντας τα αποθέματα λίπους με την εναλλαγή μαλάξεων και πιέσεων, μετατοπίζοντας το λίπος μακριά από τους συνδετικούς ιστούς, κατ' επέκταση, διορθώνει την ανομοιόμορφη υφή της επιδερμίδας και την κάνει να φαίνεται πιο λεία.

Cellulite Massage

Ανάλογα με τον σωματότυπο επιλέγουμε το κατάλληλο πρωτόκολλο θεραπείας. Η θεραπεία Endermologie συνδυάζει πραγματικά αποτελέσματα με την απόλαυση ενός χαλαρωτικού και ανανεωτικού μασάζ.

Lpg Body Endermologie

Η φόρμουλα cellu slim συστήνεται για την ταχύτατη καταπολέμηση της κυτταρίτιδας για άμεση απώλεια πόντων και τόνωση της επιδερμίδας. Αποκαθιστά την διαταραγμένη δομή των ιστών του δέρματος.

Cellu Slim

Είναι θεραπεία λεμφικής αποσυμφόρησης και αντιοιδηματικής δράσης. Βοηθάει, στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού, στη λεμφική αποσυμφόρηση, στην αύξηση των καύσεων και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Presso Therapeia

Ενημέρωση για τον Covid-19

Τα Azalea Spa σας υποδέχονται με νέες εξειδικευμένες υπηρεσίες, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής για τη προστασία όλων μας.

Βάση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που αφορά στους «κανόνες τήρησης αποστάσεων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των κέντρων αισθητικής, προς περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού COVID-19», προβλέπεται υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και παραμονή σας στο χώρο μας.

Ευχαριστούμε