Πρεσσοθεραπεία

Κλείστε Ραντεβού

Γράψτε το όνομα σας.
Γράψτε το επίθετο σας.
Γράψτε το τηλέφωνο σας.
Γράψτε το email σας.
Invalid Input
Επιλέξτε το κατάστημα που επιθυμείτε να επισκεφθείτε.

Η πρεσσοθεραπεία είναι θεραπεία λεμφικής αποσυμφόρησης και αντιοιδηματικής δράσης. Βοηθάει, στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού, στη λεμφική αποσυμφόρηση, στην αύξηση των καύσεων και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Δημιουργεί μοναδική αίσθηση, αφού νιώθουμε ξεκούραση και σωματική ευεξία.

Πως λειτουργεί

Λειτουργεί με μικροπιέσεις αέρα βάσει της φυσικής ενέργειας που επιδρά επί της φλεβικής και λεμφικής κυκλοφορίας, βελτιώνοντας προβλήματα όπως: Κυτταρίτιδα, κατακράτηση υγρών, τοπικό κ.α. Η ακολουθία της πίεσης ευνοεί την ροή των ενδιάμεσων υγρών στα λεμφαγγεία σημεία εφαρμογής.

Που ενδείκνυται

Οι πιέσεις γίνονται σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος μέσω των γαγγλικών με σκοπό την ενεργοποίηση της κυκλοφορίας της λέμφου. Με αυτόν τον τρόπο αποβάλλονται οι τοξίνες από τον οργανισμό. Χρησιμοποιείται κυρίως για τη θεραπεία των κάτω άκρων που είναι ευάλωτη στα κυκλοφορικά προβλήματα.

Συχνότητα συνεδρίας

1 με 2 φορές ανά εβδομάδα

Χρόνος εφαρμογής

30 με 40 λεπτά ανά συνεδρία, γιατί είναι ιδανική για προβλήματα κατακράτησης υγρών και οιδημάτων, καθώς ενεργοποιεί το κυκλοφορικό και την αποβολή τοξινών από τον οργανισμό.