Σύσφιξη Σώματος

Με το νέο μας μηχάνημα HI-EMS. Μπορούμε να τονώσουμε τις υπερμέγιστες συσπάσεις στους μύες σας και να προκαλέσουμε 30.000 κοιλιακούς σε μόλις 30 λεπτά. Δεν το πιστεύετε; Μια δοκιμή θα σας πείσει! Πρόκειται για μια ανώδυνη ακραία εκγύμναση.

Hiems

Η θεραπεία είναι βασισμένη σε πολυάριθμα ιστολογικά στοιχεία που παραθέτουν την κλινική βελτίωση της επιδερμικής χαλάρωσης και της αναδόμησης του δερματικού κολλαγόνου. Η θεραπεία χρησιμοποιώντας μη επεμβατικές θερμικά επαγώγιμες τεχνικές, βελτιώνει την υφή και τον τόνο της επιδερμίδας.

Medi Firm

Επιτυγχάνοντας παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, όπου στοχεύει στην βελτίωση του τόνου και της υφής της επιδερμίδας μέσω μυοπαθητικής εκγύμνασης και παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης.

Lift Active

Τα νεύρα που δημιουργούν κίνηση, ονομάζονται κινητήρια νεύρα και επαναλαμβάνοντας διέγερση μέσω του ρεύματος, έχουμε ως αποτέλεσμα την βελτίωση του μυϊκού τόνου.

Hlektrodiegersi Sisfixi

Προκαλεί θερμικές βλάβες σε συγκεκριμένα βάθη του δέρματος (ιστό στόχο) χωρίς να επηρεάζει τους παρακείμενους ιστούς. Έτσι, προάγει την διαδικασία φλεγμονής που οδηγεί σε αναδιαμόρφωση του ιστού.

Rf Sisfixi

Ενημέρωση για τον Covid-19

Τα Azalea Spa σας υποδέχονται με νέες εξειδικευμένες υπηρεσίες, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής για τη προστασία όλων μας.

Βάση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που αφορά στους «κανόνες τήρησης αποστάσεων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των κέντρων αισθητικής, προς περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού COVID-19», προβλέπεται υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και παραμονή σας στο χώρο μας.

Ευχαριστούμε