Τοπικό Πάχος

Είναι μια από τις πιο αξιόπιστες και αποτελεσματικές θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας. Εξουδετερώνει το υποδερμικό στρώμα λίπους και το δέρμα γίνεται πιο ελαστικό.

Mini Vacuum

Η ηλεκτροδιέγερση διεγείρει τα νεύρα και προκαλεί μυϊκή σύσπαση που δρα σαν παθητική άσκηση, για να δυναμώσει και να τονώσει τους μύες. Επιπλέον ανασχηματίζει τις καμπύλες, βελτιώνει την στάση του σώματος και προκαλεί απώλεια πόντων.

Iliktrodiegersi

Η τεχνική της LPG δημιούργησε έναν από τους αποτελεσματικότερους τρόπους καταπολέμησης της κυτταρίτιδας, χρησιμοποιώντας πατενταρισμένη τεχνολογία. Είναι η μόνη τεχνική παγκοσμίως, ικανή να ελευθερώσει το επιφανειακό παγιδευμένο λίπος.

Lpg Topiko Paxos

Η πλέον σύγχρονη συσκευή υψηλής ιατρικής τεχνολογίας κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Ως αποτέλεσμα της λειτουργίας και δράσης του είναι η απώλεια πόντων, λείανση και εντυπωσιακή εξάλειψη της όψης «φλοιού πορτοκαλιού» στις προβληματικές περιοχές.

Lipolaser

Προσφέρει άμεσα και ορατά αποτελέσματα στη μείωση πόντων. Το σώμα σμιλεύεται και η εικόνα του «φλοιού πορτοκαλιού» εξαφανίζεται. Η διαφορά της μείωσης κυτταρίτιδας και απώλειας πόντων είναι αισθητή μετά, από τα πρώτα 5 massage.

Lipomassage

Δημιουργεί μοναδική αίσθηση, αφού νιώθουμε ξεκούραση και σωματική ευεξία. Βοηθάει στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού στην λεμφική αποσυμφόρηση, στην αύξηση καύσεων και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. 

Antitox

Οι υπέρηχοι είναι μια φυσική μέθοδος διείσδυσης στις κατώτερες στοιβάδες του δέρματος. Τα κύματα υπερήχων είναι σε θέση να βελτιώνουν την υφή του δέρματος, να αυξάνουν την θερμοκρασία και να προκαλούν αγγειοδιαστολή και υπεραιμία με ευεργετικά αποτελέσματα.

Lypolissis

Αναίμακτη επαναστατική μέθοδος λιποαναρρόφησης χωρίς νυστέρι σε περιοχές που εφαρμόζεται εξασφαλίζει μόνιμο αποτέλεσμα. Η αίσθηση που αφήνει η θεραπεία κατά την εφαρμογή της είναι μία αίσθηση ψύξης.

Cryolipolysis

Η μέθοδος cavitation είναι μη επεμβατική τεχνική που έχει ως αποτέλεσμα την μείωση του λίπους και την λιπογλυπτική του σώματος και την αντιμετώπιση της επίμονης κυτταρίτιδας που αντιστέκεται στην δίαιτα και την άσκηση.

Cavitation

Ενημέρωση για τον Covid-19

Τα Azalea Spa σας υποδέχονται με νέες εξειδικευμένες υπηρεσίες, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής για τη προστασία όλων μας.

Βάση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που αφορά στους «κανόνες τήρησης αποστάσεων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των κέντρων αισθητικής, προς περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού COVID-19», προβλέπεται υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και παραμονή σας στο χώρο μας.

Ευχαριστούμε