Ηλεκτροδιέγερση

Κλείστε Ραντεβού

Γράψτε το όνομα σας.
Γράψτε το επίθετο σας.
Γράψτε το τηλέφωνο σας.
Γράψτε το email σας.
Invalid Input
Επιλέξτε το κατάστημα που επιθυμείτε να επισκεφθείτε.

Η ηλεκτροδιέγερση διεγείρει τα νεύρα και προκαλεί μυϊκή σύσπαση που δρα σαν παθητική άσκηση, για να δυναμώσει και να τονώσει τους μύες. Επιπλέον ανασχηματίζει τις καμπύλες, βελτιώνει την στάση του σώματος και προκαλεί απώλεια πόντων. Αφήνει την αίσθηση αναζωογόνησης και ευεξίας μέσω της παθητικής γυμναστικής που προσφέρει.

Πως λειτουργεί

Οι μύες αποτελούνται από μυϊκές ίνες. Η κάθε μυϊκή ίνα, υποστηρίζεται από πολλά νεύρα, που διεγείρονται από το ηλεκτρόνιο ρεύμα. Προκαλείται μάζεμα των ινών και μυϊκή σύσπαση. Τα νεύρα που δημιουργούν κίνηση, ονομάζονται κινητήρια νεύρα και επαναλαμβάνοντας διέγερση μέσω του ρεύματος, έχουμε ως αποτέλεσμα την βελτίωση του μυϊκού τόνου.

Που ενδείκνυται

Προσαρμόζεται σε όλα τα σημεία του σώματος ανάλογα με την έκταση της ανάγκης.

Συχνότητα συνεδρίας

2 φορές την εβδομάδα

Χρόνος εφαρμογής

40 λεπτά

Ενημέρωση για τον Covid-19

Τα Azalea Spa σας υποδέχονται με νέες εξειδικευμένες υπηρεσίες, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής για τη προστασία όλων μας.

Βάση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που αφορά στους «κανόνες τήρησης αποστάσεων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των κέντρων αισθητικής, προς περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού COVID-19», προβλέπεται υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και παραμονή σας στο χώρο μας.

Ευχαριστούμε