Θεραπείες Spa

Τονωτικό scrub σώματος γεμάτο με βιολογικό έλαιο πορτοκαλιού και φυσική ζάχαρη θα αποκαταστήσει την ομαλότητα και την απαλότητα της επιδερμίδας σας.

Peeling Me Portokali

Peeling με μέλι και ζάχαρη. Εξαλείφει νεκρά κύτταρα, τρέφει, ενυδατώνει και απαλύνει το δέρμα, ενεργοποιεί την ανανέωση κυττάρων.

Honey And Sugar Peeling

Θεραπεία σώματος με τζίντζερ που καθαρίζει σε βάθος και απαλλάσσει από τα νεκρά επιφανειακά κύτταρα.

Ginger Line

Ταλαιπωρημένο ντεκολτέ και χέρια ξαναβρίσκουν ορατά τη νεότητά τους, μειώνονται οι δυσχρωμίες, εξισορροπείται η λιπαρότητα, το δέρμα βρίσκει τη χαμένη του ελαστικότητα και σφριγηλότητα.

Youth Radiance

Ολιστική θεραπεία αναζωογόνησης και ευεξίας μέσα από την πολυτέλεια του χρυσού 24 καρατίων και τις μυρωδιές λουλουδιών του αγρού και της ερήμου με αντιγηραντική δράση.

Golden Spa Therapy Body

Απολέπιση, μασάζ προσώπου - σώματος και μάσκα με σοκολάτα. Αντιμετώπιση του στρες, της κακής διάθεσης και του ξηρού δέρματος.

Chocolate Therapy

Ενημέρωση για τον Covid-19

Τα Azalea Spa σας υποδέχονται με νέες εξειδικευμένες υπηρεσίες, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής για τη προστασία όλων μας.

Βάση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που αφορά στους «κανόνες τήρησης αποστάσεων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των κέντρων αισθητικής, προς περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού COVID-19», προβλέπεται υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και παραμονή σας στο χώρο μας.

Ευχαριστούμε