Αφήστε αίτημα επικοινωνίας
ή καλέστε μας τώρα
+302108981238

Hydrafacial - Υδροδερμοαπόξεση

1 φορά στις 10 μέρες
25 - 30 λεπτά
Σε όλα τα καταστήματα

Τι είναι η θεραπεία Hydrafacial

Καθαρισμός προσώπου με την αποτελεσματική θεραπεία Hydrafacial. Αποκτήστε λαμπερό και υγιές πρόσωπο με τον πιο σύγχρονο και ανώδυνο τρόπο.

Η θεραπεία μέσω του Hydrafacial συμβάλλει άμεσα στην περιποίηση προσώπου.


Αυτός ο καθαρισμός προσώπου είναι μια θεραπεία που δεν χρειάζεται καμία απολύτως αποθεραπεία,

τα αποτελέσματα φαίνονται την ίδια στιγμή ενώ καθαρίζουν, αναζωογoνούν, λευκαίνουν και

θρέφουν το πρόσωπο σε βάθος, συνδυάζοντας

4 θεραπείες σε 1.


H Υδροδερμοαπόξεση Hydrafacial είναι μια μη επεμβατική, πολλαπλών βημάτων θεραπεία καθαρισμού του προσώπου, η οποία συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της Υδροδερμοαπόξεσης (hydradermabrasion), του Χημικού Peeling, της Eξαγωγής του Σμήγματος, της Ενυδάτωσης και της Αντιοξειδωτικής Προστασίας.

Στη σύγχρονη ιατρική πραγματοποιείται μέσα από την αξιοποίηση της δράσης

που προσφέρουν τα αντιοξειδωτικά, οι βιταμίνες και το υαλουρονικό οξύ ενώ ταυτόχρονα, επιτυγχάνεται η βελτίωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων του προσώπου, καθαρίζονται οι φραγμένοι πόροι και επαναφέρεται

η ισορροπία στα λιπαρά ή με τάση ακμής δέρματα.


Δημοσιευμένες κλινικές μελέτες από κορυφαίους γιατρούς των ΗΠΑ έχουν δείξει ότι το Hydrafacial αποδίδει καλύτερα από κάθε άλλη θεραπεία αναζωογόνησης του δέρματος. Μέσα από το σύστημα 4 in 1 Vortex Technology, εξασφαλίζει καθαρισμό, απολέπιση, διόρθωση των ατελειών της επιδερμίδας, βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση, καθώς και εξάλειψη των ρυτίδων.


To Ηydrafacial είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος, παρέχοντας μη επεμβατική θεραπεία και ένα προσωρινό άνοιγμα των πόρων, μαζί με τον κατάλληλο συνδυασμό των serum που διαθέτει. Χρησιμοποιώντας, το πιο εξελιγμένο τεχνικά, μη αφαιρετικό και χωρίς λέιζερ σύστημα στον κλάδο της σύγχρονης Δερματολογίας, παρέχει άμεσα αποτελέσματα που διαρκούν, χαρίζοντας στο δέρμα υγεία και λάμψη.

Σε ποιους απευθύνεται
η θεραπεία Hydrafacial

 • Η Υδροδερμοαπόξεση Hydrafacial απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες, σε όλους τους τύπους δέρματος και σε κάθε ηλικία. Μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και σε πολύ νεαρά άτομα (π.χ. εφήβους), εφόσον ο γιατρός κρίνει ότι είναι απαραίτητη για ένα συγκεκριμένο δέρμα. Πραγματοποιείται όλους τους μήνες του χρόνου και δεν απαιτεί χρόνο αποκατάστασης.

 • Οι επώνυμοι λένε το Hydrafacial και Red Carpet Treatment, καθώς πρόκειται για τη θεραπεία που προτιμούν λίγο πριν βγουν στο κόκκινο χαλί! Το γεγονός ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί την τελευταία στιγμή χωρίς να απαιτεί χρόνο αποκατάστασης, ωθεί πολλούς celebrities στο να την προτιμούν λίγο πριν από μια σημαντική εμφάνιση, υποβάλλοντας το πρόσωπό τους σε μια αναζωογονητική και ευχάριστη διαδικασία καθαρισμού που χαρίζει στο δέρμα βαθιά λάμψη και ενυδάτωση.

 • Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η θεραπεία Hydrafacial μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες (π.χ. Βtx Θεραπεία Αντιγήρανσης, Υαλουρονικό, Μεσοθεραπεία κ.ά.) ή να προηγηθεί αυτών.

Πως γίνεται η θεραπεία Hydrafacial

Η θεραπεία διαχωρίζεται σε τέσσερα βασικά στάδια

1
Υδροδερμαπόξεσης
Κατά το στάδιο αυτό, αρχικά πραγματοποιείται ένας επιφανειακός καθαρισμός. Στη συνέχεια απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα γίνεται η κατάλληλη προετοιμασία της για
τα επόμενα στάδια.
2
Peeling
Στην επιδερμίδα εγχέεται ένα μείγμα γλυκολικού και σαλικυλικού οξέος, που έχει την ικανότητα να λευκαίνει και να εξομαλύνει την επιδερμίδα, καθώς και να απομακρύνει τους ρύπους και τα κατάλοιπα από τους πόρους.
3
Εξαγωγή σμήγματος
Χρησιμοποιούνται ειδικές κεφαλές που αυτές εφαρμόζουν αρνητική πίεση και ταυτόχρονα με την έγχυση ειδικών ορών καθαρίζουν το δέρμα
σε βάθος, απομακρύνοντας το σμήγμα από τους πόρους καθώς και τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα.
4
Ενυδάτωση και αντιοξειδωτική θεραπεία
Με την επιδερμίδα έτοιμη πλέον εγχέεται ένα serum, εμπλουτισμένο
με υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και πεπτίδια, το οποίο
θα προσφέρει τόσο βαθιά ενυδάτωση όσο και αντιοξειδωτική προστασία.

Η διαδικασία της θεραπείας Υδροδερμοαπόξεσης Hydrafacial διαρκεί μόλις

25-30 λεπτά, προσφέροντας εμφανή αποτελέσματα, άμεσα, ανώδυνα και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας. Ενδεικτικές της ουσιαστικής αλλαγής που προσφέρει στο δέρμα είναι οι φωτογραφίες που απεικονίζουν ένα σημείο του προσώπου όπως τα ζυγωματικά, το μέτωπο ή η περιοχή γύρω από τη μύτη,

πριν και μετά τη επέμβαση.

Ποια είναι τα οφέλη της θεραπείας Hydrafacial

Η θεραπεία έχει ουσιαστικά και εμφανή πλεονεκτήματα για το δέρμα του προσώπου μας, τα οποία εμφανίζονται άμεσα και χωρίς την οποιαδήποτε ταλαιπωρία.
Τα πιο βασικά από αυτά είναι:

Απόκρυψη των έντονων ρυτίδων χωρίς

να απαιτείται επέμβαση

Βελτίωση του χρώματος του δέρματος και αύξηση της ροής αίματος προς την επιφάνειά του

Βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση του δέρματος, με άμεσα αποτελέσματα

Διόρθωση των ατελειών της επιδερμίδας όπως μαύρα στίγματα, σημάδια κ.ά.

Ελαστικότητητα του δέρματος

Απολέπιση

Η θεραπεία Hydrafacial εφαρμόζεται και στην περιοχή της πλάτης. Καθαρίζει σε βάθος τους πόρους, διώχνει την περιττή λιπαρότητα και συγχρόνως προσφέρει ενυδάτωση. Ιδανικό για μετά την έκθεση στον ήλιο, για αναδόμηση της επιδερμίδας.


Οι ενδιαφερόμενοι που δοκιμάζουν την Υδροδερμοαπόξεση Hydrafacial γίνονται φανατικοί υποστηρικτές της και την βάζουν στις κορυφαίες και πιο μοντέρνες

μη επεμβατικές θεραπείες προσώπου με αποτελέσματα ορατά την ίδια στιγμή

που γίνεται η εφαρμογή!

 • Που ενδείκνυται
  Ενδείκνυται απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες, σε όλους τους τύπους δέρματος και σε κάθε ηλικία. Μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και σε πολύ νεαρά άτομα (π.χ. εφήβους), εφόσον ο γιατρός κρίνει ότι είναι απαραίτητη για ένα συγκεκριμένο δέρμα. Πραγματοποιείται όλους τους μήνες του χρόνου και δεν απαιτεί χρόνο αποκατάστασης.
 • Συχνότητα συνεδρίας
  1 φορά στις 10 μέρες
 • Χρόνος εφαρμογής
  Η διαδικασία της θεραπείας Υδροδερμοαπόξεσης Hydrafacial διαρκεί μόλις 25-30 λεπτά, προσφέροντας εμφανή αποτελέσματα, άμεσα, ανώδυνα και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας