Αφήστε αίτημα επικοινωνίας
ή καλέστε μας τώρα
+302108981238

LPG

12 - 20 συνεδρίες
35 λεπτά
Σε όλα τα καταστήματα
Τι είναι η θεραπεία LPG
Το πιο γρήγορο αδυνάτισμα παγκοσμίως, από την LPG.

Η τεχνική Endermologie® της LPG είναι η πρώτη, παγκοσμίως κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία, που έχει
ως στόχο τη μείωση της κυτταρίτιδας και του παγιδευμένου κάτω
από το δέρμα επιφανειακού λίπους.

Αποτελεί ένα ιατρικό σύστημα, ένα πραγματικό επίτευγμα της τεχνολογίας, το οποίο βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος, διεγείροντας το δερματικό ιστό. Η μηχανική δράση, μειώνει αποτελεσματικά την εμφάνιση της κυτταρίτιδας ενώ παράλληλα επαναφέρει την ελαστικότητα και σφριγηλότητα του δέρματος.
Το περίγραμμα του σώματος επανασχεδιάζεται και το δέρμα
δείχνει πιο υγιές και απαλό.
Επίσης, η θεραπεία Endermologie® ήταν η πρώτη ιατρική θεραπεία που εγκρίθηκε από το F.D.A. για τη μείωση της κυτταρίτιδας και τη μη επεμβατική λιπογλυπτική. Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητά της έχουν αποτελέσει το αντικείμενο πολλαπλών κλινικών ερευνών, ενώ παράλληλα πολλές έρευνες και επιστημονικές μελέτες σε εξέλιξη συνεχίζουν να επιδεικνύουν σημαντικά αποτελέσματα και υπόσχονται πολλά περισσότερα.

Η επιστήμη της ενδερμολογίας και το σύστημα Cellu m6 Keymodule, διαθέτουν έγκριση από τον αυστηρότερο οργανισμό F.D.A. Αμερικής και βρίσκεται στο χώρο περισσότερο από
20 χρόνια, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων γυναικών στον κόσμο.

Με κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα, η θεραπεία Endermologie έχει καθιερωθεί σε 100 χώρες διεθνώς και δικαίως κατατάσσεται στην κορυφαία θέση για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Που ενδείκνυται
η Θεραπεία LPG
Η θεραπεία Endermologie αποτελεί μία εξατομικευμένη θεραπεία ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε σωματότυπου και δεν πονάει. Τα πολλαπλά προγράμματα και πρωτόκολλα θεραπείας, επιτρέπουν την αντιμετώπιση σύνθετων καταστάσεων όπως:

 • Μαλακή κυτταρίτιδα
 • Ινώδης κυτταρίτιδα
 • Λιπώδης (συμπαγής) κυτταρίτιδα
 • Μη επεμβατική λιπογλυπτική
 • Τοπικό πάχος
 • Επιδερμική χαλάρωση
 • Οιδηματώδεις καταστάσεις – κατακρατήσεις λόγω φλεβικής ανεπάρκειας
Πως λειτουργεί η Θεραπεία LPG
Η επιστήμη της ενδερμολογίας, έφερε την επανάσταση στη μη επεμβατική λιπογλυπτική στον τομέα της αισθητικής ιατρικής. Οι περιστρεφόμενοι κύλινδροι ανασηκώνουν επιδερμικά τον ιστό, φέρνουν στην επιφάνεια τα λιποκύτταρα και τα διασπούν. Χρησιμοποιείται ένα ειδικά σχεδιασμένο ολόσωμο, ελαστικό κορμάκι της εταιρείας LPG και ανάλογα με τον σωματότυπο επιλέγουμε το κατάλληλο πρωτόκολλο θεραπείας.

Η θεραπεία Endermologie συνδυάζει πραγματικά αποτελέσματα με την απόλαυση ενός χαλαρωτικού και ανανεωτικού μασάζ.
Η θεραπεία Εndermologie® της LPG
 • συνδυάζει πραγματικά αποτελέσματα με την απόλαυση ενός χαλαρωτικού και ανανεωτικού μασάζ.
 • αποτελεί μία εξατομικευμένη θεραπεία, ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε σωματότυπου και δεν πρέπει να πονάει ποτέ.
 • Που ενδείκνυται
  Κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες. Για περιοχές των γλουτών, των μηρών, κάτω της υπο γλουτιαίας πτυχής, της κοιλιάς, της πλάτης, του έσω γονάτου, για ολικό και τοπικό αδυνάτισμα. Συστήνεται για σμίλευση σώματος, διεγείρει τους ινοβλάστες, ενεργοποιεί τα λιποκύτταρα των β' υποδοχέων που προκαλούν την λιπόλυση. Λειαίνει τις πτυχές του δέρματος, αυξάνει τις μεταβολικές ανταλλαγές και την παροχέτευση των κατακρατήσεων.
 • Συχνότητα θεραπείας
  Η θεραπεία LPG πραγματοποιείται 2 με 3 φορές την εβδομάδα. Χρειάζονται τουλάχιστον 12-20 συνεδρίες, αλλά μπορούμε να έχουμε εμφανή αποτελέσματα από τις πρώτες 5-6 κιόλας συνεδρίες. Με την πρόοδο, όμως,
  της θεραπείας, τα αποτελέσματα συνεχίζουν να βελτιώνονται, έως ότου φτάσουμε στο επιθυμητό
  τελικό αποτέλεσμα.
 • Χρόνος εφαρμογής
  Σε κάθε σημείο του σώματος, εφαρμόζεται συγκεκριμένες κινήσεις, σε συγκεκριμένο χρόνο.
  Κάθε θεραπεία Εndermologie® διαρκεί περίπου
  35 λεπτά.