Αφήστε αίτημα επικοινωνίας
ή καλέστε μας τώρα
+302108981238

LPG Endermolift

1 φορά την εβδομάδα
90 λεπτά
Σε όλα τα καταστήματα
Τι είναι το LPG Endermolift
Μη χειρουργική μέθοδος ανόρθωσης προσώπου από την LPG. Η τέλεια θεραπεία για όσους επιθυμούν να αποκαταστήσουν και να αποτρέψουν τα σημάδια γήρανσης με ασφαλή και σταδιακό τρόπο.

Το endermolift από την Endermologie® διεγείροντας το δερματικό ιστό με ειδικές μικροδονήσεις, τα κύτταρα (ινοβλάστες) που είναι υπεύθυνα για τη νεανική εμφάνιση του δέρματος, ενεργοποιούνται και αρχίζει η διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, συσφίγγοντας κατ' αυτόν τον τρόπο το γερασμένο δέρμα. Αυτή η τεχνική σβήνει τα σημάδια γήρανσης χωρίς τη χρήση ηλεκτρικών ρευμάτων, ενέσεων ή χημικών ουσιών.
Τι μπορείτε να περιμένετε από LPG Endermolift
Θα δείτε άμεσα αποτελέσματα.
Μια υγιή λαμπερή επιδερμίδα και ένα φυσικό αποτέλεσμα λίφτινγκ. Μετά από κάθε συνέδρια,
θα γίνουν αισθητές περισσότερες βελτιώσεις,
συμπεριλαμβανομένων των ρυτίδων που έχουν συμπληρωθεί και των περιγραμμάτων που
έχουν οριστεί εκ νέου.
Πως Λειτουργεί η τεχνική LPG
Endermolift - η μη χειρουργική θεραπεία κατά της γήρανσης. Η τεχνική του LPG αποτελεί το αντικείμενο 85 επιστημονικών μελετών που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητά του. Μπορείτε να περιμένετε αποτελέσματα μακράς διάρκειας μετά τον συνιστώμενο αριθμό συνεδριών.

Το Endermolift έχει σχεδιαστεί ειδικά για να εμποδίζει και να επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης των λεπτών ιστών του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ. Διεγείρει τους ιστούς σε κυτταρικό επίπεδο, αποκαθιστώντας φυσικά τη σφριγηλότητα του δέρματος καθώς εξομαλύνει τις γραμμές και τις ρυτίδες.

Μπορείτε να ανανεώσετε το δέρμα σας, να βελτιστοποιήσετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και να επιτύχετε μια μακράς διάρκειας ακτινοβόλο, νεανική εμφάνιση - χωρίς ενέσεις ή χειρουργική επέμβαση, χωρίς να επηρεάσετε τη φυσική μορφή ή την εκφραστικότητα του προσώπου σας.
 • Που ενδείκνυται
  Ενδείκνυται για αυτούς που επιθυμούν την επαναφορά της σφριγηλότητας του δέρματος και την εξάλειψη
  των ρυτίδων
 • Συχνότητα συνεδρίας
  Η συνεδρία πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε εβδομάδα
 • Χρόνος εφαρμογής
  90 λεπτά