Αφήστε αίτημα επικοινωνίας
ή καλέστε μας τώρα
+302108981238

Medika RFrax Lift Προσώπου

2 έως 3 συνεδρίες
120 λεπτά
Σε όλα τα καταστήματα
Τι είναι η θεραπεία Medika RFrax Lift
Το Rfrax lift είναι ένα νέο σύστημα τεχνολογίας κλασματικής ραδιοσυχνότητας (Fractional Microneedling RF) με μικροβελόνες και (Fractinal RF) χωρίς βελόνες, που μεταφέρουν άμεσα θερμότητα στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος με αποτέλεσμα την αύξηση παραγωγής ενδογενούς κολλαγόνου και ελαστίνης.

Πρόκειται για ένα μικρο-επεμβατικό σύστημα ογκομετρικής αντιγήρανσης, σύσφιξης και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, ανώδυνο και χωρίς χρόνο αποθεραπείας. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματος.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας Medika RFrax Lift:
Σύσφιξη του περιγράμματος
Μείωση του μεγέθους των πόρων
Λείανση ρυτίδων προσώπου και λαιμού
Αποκατάσταση των ουλών
Βελτίωση του μελάσματος
Με την λειτουργία διάχυτης μεταφοράς θερμικής ενέργειας πετυγχαίνουμε βαθιά σύσφιξη και με την λειτουργία επιφανειακής και εν τω βάθη θέρμανσης ιστών καταφερνουμε και χρησιμοποιούμε εστιασμένη υψηλή ραδιοσυχνότητα, για δράση από την επιφάνεια της επιδερμίδας έως και το δέρμα.

Συνήθως απαιτούνται 2 έως 5 συνεδρίες ανάλογα με την έκταση και την βαρύτητα του προβλήματος με μεσοδιαστήματα 3 έως 6 βδομάδες.

Το δέρμα επουλώνεται πολύ γρήγορα καθότι η θεραπεία χρησιμοποιεί την φυσική διαδικασία επούλωσης για να δημιουργήσει νέο και υγιή ιστό, ο οποίος θα αντικαταστήσει τις ατέλειες τις επιδερμίδας.
  • Που ενδείκνυται
    Για σύσφιξη του περιγράμματος, λείανση ρυτίδων προσώπου και λαιμού. βελτίωση του μελάσματος, μείωση του μεγάθους των πόρων και αποκατάσταση ουλών.
  • Συχνότητα συνεδρίας
    Συνήθως απαιτούνται 2 έως 5 συνεδρίες ανάλογα με την έκταση και την βαρύτητα του προβλήματος με μεσοδιαστήματα 3 έως 6 βδομάδες.
  • Χρόνος εφαρμογής
    120 λεπτά