Αφήστε αίτημα επικοινωνίας
ή καλέστε μας τώρα
+302108981238

Solarium

Περισσότερες από
2 - 3 συνεδρίες
5 - 20 λεπτά
Χαλάνδρι
Solarium
Το αναμφισβήτητο πλεονέκτημα της χρήσης σολάριουμ είναι να έχουμε ένα όμορφο, ομοιόμορφο μαύρισμα που μας κάνει να νιώθουμε πιο ελκυστικοί βελτιώνοντας τη διάθεσή μας.

Οι τακτικές επισκέψεις στο σολάριουμ προετοιμάζουν το δέρμα μας για την επαφή με τον ήλιο, οπότε κατ’ επέκταση αποφεύγουμε και τον κίνδυνο εγκαυμάτων του δέρματος όταν εκτεθούμε για πρώτη φορά πιο έντονα στον ήλιο.
Οι υπεριώδεις ακτίνες διεγείρουν το σώμα για να παράγει βιταμίνη D, τις ελλείψεις των οποίων μπορούμε να νιώσουμε ειδικά το φθινόπωρο και το χειμώνα.

Ας θυμηθούμε, ωστόσο, ότι παρά την ευεργετική επίδραση του μαυρίσματος στην υγεία και την ευημερία μας, όπως σε όλα, είναι απαραίτητο να διατηρηθεί το μέτρο.

Πλεονεκτήματα
Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι η υπεριώδης ακτινοβολία έχει ευεργετική επίδραση στο ανθρώπινο σώμα. Οι τακτικές επισκέψεις στο σολάριουμ βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος, μειώνουν την πίεση και διαστέλλουν τα αιμοφόρα αγγεία.

Η λογική χρήση του σολάριουμ συμπληρώνει επίσης τις ανεπάρκειες της βιταμίνης D3, η οποία αποτρέπει πολλές σοβαρές ασθένειες.

Αν και σήμερα το σολάριουμ έχει πολλούς αντιπάλους, δεν μπορείτε να ξεχάσετε τα πλεονεκτήματα της χρήσης του. Εάν ακολουθείτε όλους τους κανόνες ασφαλείας και προσέχετε το δέρμα σας, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Χωρίς εμπόδια, μπορούμε να απολαύσουμε ένα ωραίο μαύρισμα ακόμη και το χειμώνα.
 • Σύνθεση βιταμίνης D3
 • Βελτίωση της διάθεσή σας
 • Ελκυστική εμφάνιση
 • Πριν από ένα σημαντικό γεγονός
Προετοιμασία πρώτης επίσκεψης στο σολάριουμ
Για την πρώτη επίσκεψη στο σολάριουμ χωρίς περιττό άγχος, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.
 • Προετοιμάστε το δέρμα σας με ένα
  προιόν απολέπισης
  Με αυτόν τον τρόπο, θα αφαιρέσετε τη νεκρή επιδερμίδα, το δέρμα θα γίνει λείο και πιο ευαίσθητο στο μαύρισμα. Χάρη σε αυτό, το μαύρισμα θα διαρκέσει περισσότερο στο δέρμα.
  1
 • Μην χρησιμοποιήσετε αντιιδρωτικά
  και αρώματα
  Την ημέρα της συνεδρίας, μην βάζετε τα δικά σας καλλυντικά με προσθήκη λαδιών στο σώμα, καθώς μπορεί να προκληθεί ερεθισμός ή αλλεργική αντίδραση.
  2
 • Αφαιρέστε το μακιγιάζ και τα
  κοσμήματα σας
  Όταν κάνετε σολάριουμ, δεν μπορείτε να φοράτε κοσμήματα, γι‘ αυτό αφαιρέστε όλα τα σκουλαρίκια, τα δαχτυλίδια. Εάν φοράτε φακούς επαφής, αφαιρέστε τους επίσης.
  3
 • Προετοιμασία σώματος
  Πριν την συνεδρία σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατάλληλα προϊόντα ενεργοποιούν την παραγωγή μελανίνης. Επίσης μπορείτε να κάνετε τη συνεδρία σας γυμνοί ή με εσώρουχο. Εάν διαλέξετε να μην χρησιμοποιήσετε εσώρουχα, θυμηθείτε να καλύψετε τις θηλές σας. Φοράτε γυαλιά ασφαλείας στα μάτια σας.
  4
 • Ενυδατώστε το δέρμα και το σώμα σας
  Αμέσως μετά την συνεδρία, λόγω εφίδρωσης θα χρειαστεί να πιείτε πολύ νερό. Προσέξτε την ενυδάτωση του δέρματος. Η τακτική φροντίδα θα κρατήσει το μαύρισμα για περισσότερο.
  5
 • Χρόνος και συχνότητα συνεδρίας
  Ρωτήστε τους ειδικούς ανάλογα με τον τύπο δέρματος και τις ανάγκες σας.
  6
 • Συχνότητα συνεδρίας
  Συνήθως απαιτούνται περισσότερες από 2-3 συνεδρίες. Αν το χρώμα της επιδερμίδας δεν έχει πάρει μια ροζ απόχρωση, μπορείτε να κάνετε την επόμενη συνεδρία λίγων λεπτών (7 με 8 λεπτά) μέσα σε 24 με 48 ώρες. Επομένως εξαρτάται από το μαύρισμα που θέλουμε
  να πετύχουμε.
 • Χρόνος συνεδρίας
  Η διάρκεια μιας συνεδρίας εξαρτάται από τον τύπο δέρματος και κυμαίνεται από 5 μέχρι 20 λεπτά.