Ανάπλαση προσώπου

Η συσκευή έχει 7 διαφορετικά θεραπευτικά χρώματα. Κάθε ένα από αυτά έχει δράση και θεραπεύει διαφορετική κατάσταση δέρματος. Το φως εκπέμπεται από χαμηλής ισχύος μήκη κύματος LED τα οποία επιδρούν στα μιτοχόνδρια. Τα μιτοχόνδρια παίζουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην παραγωγή ενέργειας και στον μεταβολισμό.

Med Light Therapy

Το σαλικυλικό οξύ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υγρή μορφή για την θεραπεία μιας ποικιλίας δερματικών παθήσεων επειδή έχει αντιβακτηριδιακή και ξηραντική δράση.

Therapeia Salikiliko

Η βιταμίνη C αυξάνει την αντοχή και ελαστικότητα του δέρματος, ενισχύει τη δύναμή του και του χαρίζει μια πιο φωτεινή και νεανική όψη. Είναι αποτελεσματική στη πρόληψη των σημαδιών γήρανσης του δέρματος.

Vitamini C

Η δερμοαπόξεση με διαμάντι αποτελεί τον πυρήνα σε όλες τις θεραπείες αντιγήρανσης. Επιτυγχάνει την απαλή και χωρίς πόνο απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και συντελεί τα μέγιστα στην διαδικασία της φυσικής ανανέωσης και δραστηριοποίησης της επιδερμίδας.

Dermoapoksesi  Me Diamanti

Ενημέρωση για τον Covid-19

Τα Azalea Spa σας υποδέχονται με νέες εξειδικευμένες υπηρεσίες, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής για τη προστασία όλων μας.

Βάση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που αφορά στους «κανόνες τήρησης αποστάσεων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των κέντρων αισθητικής, προς περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού COVID-19», προβλέπεται υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και παραμονή σας στο χώρο μας.

Ευχαριστούμε